برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jakwin3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ssd تون از لحاظ حجم ، محدود هه
نرم افزارهای گرافیکی مثل افترافکت و فتوشاپ و پریمیر و نرم افزارهای 3 بعدی رو همین حالا که نصب کنین ، 60 گیگ میشه . در آینده ، احتمالا حجم نرم افزارها افزایش پیدا میکنه . برای اس اس دی 128 گیگی ، 10 گیگ (بعضی از ssd ها مثل سامسونگ) ، برای طول عمر بیشتر صرف نظر میشه . 10 گیگ هم که مثل بقیه ی حافظه ها ، خود ssd کم میکنه از اول . عملا 40 تا 50 گیگ خالی دارین (در آینده بخاطر حجم نرم افزارها ، کم میشه ، بماند) که فقط کش افترافکت هم اگه بصورت متوسط به بالا کار شه ، کم میاد
کلا حجم 256 گیگ رو برای ssd در نظر بگیرین (نظر شخصی مه)
Adata رو من قبلا کار کرد (مدل SX900) و دیگه توبه کردم . با اونکه توی سایت رسمی اش سرعت خوندن 500 مگ به بالا نوشته بود ولی سرعتش به 400 مگ هم نمیرسید
به نظرم یا ssd نگیرین و فعلا بجاش رم بگیرین یا یه چیز خوب بگیرین که پشیمون نشین
-------------------------------
راستی اگه قیمتی که دادم رو پیدا نکردین ، بگین من در پیام خصوصی آدرس سایت رو بهتون بدم (البته الان قیمت اش اینه . چند روز یا چند هفته ی دیگه را نمیدونم)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jakwin3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیل اش برای اینکه کار عاقلانه ای نیست ، چیه؟
نسل جدید رایزن ، هنوز تولید نشد که به بازار بیاد (جز apu ها که تا 4 هسته بیشتر نداره) . تازه 2 ماه بعد از تولید وارد ایران میشه
بله گرافیکش ناجوره . من اونو گفتم چون اولا فعلا قیمت گرافیک بسیار بالاست و هزینه ی خاصی برای گرافیک ندین (چون شما هم گفتین که گرافیک در صدر کارتون نیست) . بعدا که ان شاء ا... ارزونتر شد و دست تون هم پول افتاد ، یه 1050ti یا 1060 بگیرین
کیس اش برای چی؟ کلا در سطح متوسط هست . اگه بیشتر میخواین هزینه کنین ، کیس GREEN STRIKER GAMING را با قیمت 225 تومن بگیرین . دیگه بیشتر از این براتون هزینه ی اضافی هست

Bookmarks