CPU 25
MAIN 90
رم 70 2*35
گرافیکتون به سیستم جدید میخوره
CPU COREI3 4160 360
MAIN gigabyte p85-d3 330t
ram 2*4gb kingston hyperx fury 260t
با سلام
من سیستمم:
ram: دوتا ddr2 2g geil در کل 4 گیگ رم
vga:Nvidia geforce 2gog 730 gt
mb:asus p5kpl/epu
cpu:intel pentuim dual-core e5300 2.6mgh
حالا دوتا سوال
1-من700 پول دارم میخوام که سیپیو رم مادر بورد ارتقا بدم میخوام بدونم مال خودمو میخرن؟؟ اضن چند میخرن؟در حد ی میلیونم میتونم خرج کنم اگه واجب بدونم
2-سی پیو هارو چجوری با مادربورد تطبیق بدم؟مثلا هر سی پیو ب هر مادر بوردی نمیخوره چجوری بدونم اینو اگه میشه توضیح بدید
تو 1 منظورم اینه در ادامه:که با ی ملیون و با فروش قطعات خودمم البته اگه بخرنن تا چه حد میتونم ارتقا بدم؟ در ضمن اینم بگید ک کارت گرافبکم چون تتازه خریدم نمیخوام بفروشمش مادر بوردای جدید میخورن بهش؟؟؟یا نه اینم باید عوض کنم؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 21-05-15 انجام شده است
|
mmce (23-05-15), sananderias (21-05-15)
اقا ممنون
ی سوال دیه این که این رم قدیمیام چی اونارم میشه نفروشم؟بعد اضافه کنم ب مادر بورد جدیده؟یعنی میخوره ب مادر بورد جدیده؟
بعد درمورد این سی پیو های اینتل خودشون فک کنم فن هم داشته باشن درسته؟
من کیسم:green magnum ی فن اضافی داره خواستم بدونم این سیستم جدیده فن بهتر یا اضافی نمیخواد؟
درضمن پاورمoptima 650 w اینم ببینید چجوره اصن ب سیستم جدید میخوره یانه؟
پاورتون ابدا مناسب نیست . یک 450 وات گرین سری uk تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sananderias برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیستون مشکلی ندارد .
رم ها به سیستم جدید نمیخوره .
پردازنده هم بله فن دارند .
قیمت این پاورم اگه بگین ممنون میشم بعد این پاور قبلیمم چند برمیدارن؟
پاور شما ارزش خاصی ندارد . حدود 15 . چون واتاژ 200 واتی دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sananderias برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاوری که معرفی کردم 190 هست .
|
آقا ممنون لطف کردین!
آقا توی اجرای یک بازی سی پیو خیلی دخیله؟ مثلن من با همین گرافیکم اگه رممو 8 گیگ کنم ولی سی پیو همونجور بمونه بازی هایی مثه کرایسیس 3 یا gta v رو میاره؟
میخوام بدونم اگه ارزششو نداره دیه مادربوردو سیپیو عوض نکنم برا gta v نوشته حداقل core i3 میخواد ولی بازم فک کنم مهم رمو گرافیک باشه باز شما اگه در این زمینه هم میتونید نظرتونو بگید
با این سیستم فعلی خیر نمیتونید اجرا کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sananderias برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
با این سیستم فعلی خیر نمیتونید اجرا کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sananderias برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sananderias (21-05-15)
خب گرافیک که میخوره رمم ارتقا میدم یعنی ب خاطر سی پیو نمیشه؟ یعنی انقدر تو اجاری بازی مهمه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks