Core i7-7700
main MSI B250 KRAIT GAMING
ram 2 *8gb kingston bus 2400
vga MSI GTX 1060 Gaming X Twin Frozr VI OC 6GB GDDR5
ssd samsung 250gb 850 evo
hdd 2tb wd blue
case green z plus
GREEN GP500B-HP plus
dvd/rw lite-on
monitor LG 22MP58VQ 22Inch IPS
درود به دوستان عزیز. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام یه سیستم ببندم تا سقف نهایتاً 5 تومن. هزینه کل سیستم، اعم از مانیتور و کیس و سایر لوازم جانبی 5 تومن.
ممنون میشم اگر قطعات معرفی کنید.
بر پایه Intel و nVidia باشه.
ممنون از لطف همگی.
پ.ن: سیستم برای گیم، 3D Max و اتوکد قراره استفاده بشه. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
|
|
Core i7-7700
main MSI B250 KRAIT GAMING
vga MSI GTX 1060 Gaming X Twin Frozr VI OC 6GB GDDR5
hdd 2tb wd blue
case green z plus
GREEN GP500B-HP plus
dvd/rw lite-on
مین گیگا چطوره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با گرافیک همین برند گیگا.
پ.ن: با این سیستم اورکلاک هم انجام نمیشه
کاربر شهرسختافزار
ASUS PRIME Z270-K LGA1151 Z270 Mainboard
ASUS ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING
ASUS 24X DVD-RW Internal Drive
GREEN Z2 Honor Case
GREEN GP580A-ES 80Plus Bronze PSU
GREEN Notus200-PWM CPU Cooler
Intel Core i5-7400 Kaby Lake Processor
Seagate Barracuda 2TB 64MB Buffer SATA3 HDD
Gskill Ripjaws V 16GB 8GBx2 2800Mhz CL15 DDR4
من خودم یک ماه و نیم پیش این سیستمو بستم راضی هم هستم...هر کدوم خوشت اومد تو لیستت قرار بده
بت پیشنهاد میکنم رم G.SKILL برداری...مادربرد ایسوس...هارد هم دوترا سیگیت
اگ خواستی دلیل هم میام برات
Crespo (03-11-17)
این هم عالیه . فرقی زیادی ندارند . گارانتیش هم گرین استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر اورکلاک باید بودجت را بالا ببری
Crespo (03-11-17)
ممنون از راهنمایی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه اورکلاک، جمله م پرسشی نبود! منظورم این بود که قرار نیس با این سیستم اورکلاک انجام بشه. :D
ممنون میشم اگر بر مبنای گیگا پیشنهاد بدین.
- - - Updated - - -
ممنون از شما دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dani.sepahani[MENTION=40734
|
|
Core i7-7700
main GIGABYTE H270-Gaming 3
vga AORUS GTX 1060 Xtreme Edition 6GB Rev2
hdd 2tb wd blue
case green z plus
GREEN GP500B-HP plus
dvd/rw lite-on
حالا به پرسش دیگه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینکه توی سیستم، چه مواردی باعث میشه که قطعات با هم هماهنگی نداشته باشن و سیستم دچار اخلال بشه؟!
ممنون میشم اگر اینو کامل توضیح بدید.
توی سیستم دومی که پیشنهاد دادین، اگر میشه گرافیک رو هم گیگا بگین.
مرسی.
آخرین ویرایش توسط Crespo در تاریخ 04-11-17 انجام شده است
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks