SajjadKhati (04-10-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام خدمت دوستان
بنده 4 روز پیش یه سیستمی جم کردم که قبلش خیلی تحقیق کردم و نسبت به بودجه ام و کارم (رندرینگ و گیمینگ) تونستم به یه همچین نتیجه ای برسم!
Motherboars: Asus X99 Delux Usb3.1
CPU: Intel 5960x
GPU: Asus strix 980 TI 6gb DC3oc
Ram: Gskill 4x4g 3000
Power: V1000 Cooler Master
Case: X-haf Cooler Master
Cpu Cooler: Enermax 240
خوب حالا میرسیم سر کمک و سوالاتی که برام پیش اومده
- اول اینکه نظر کلیتون رو در مورد سیستمم میخوام بدونم؟
- دوم اینکه به یه مشکلی بر خوردم و اونم اینه که برای تست یه بازی سنگین ( Battlefield 4 ) ریخیتم و همه چیزو روی آخرین تنظیمات ست کردم و شروع به بازی کردم ! بعد از یک ساعت اتفاقی دستمو گذاشتم رو کیس دیدم حرارت بالایی داره خارج میشه، کنجکاو شدم و در کیس و باز کردم و دیدم که هم کرافیکم داغ شده اون هیت سینکاشم داغ بود تا حدی که 3 4 ثانیه بیشتر نمیتونستی انگشتتو بزاری روش نگه داری، سی پی یو کولرمم از بالا حرارت میداد به شلنگ هاش دست زدم گرم بود و اون قطعه ای که رو سی پی یو نصب شده بود هم گرم بود! حالا موندم داستان چیه ... همش میگم نکنه خدایی نکرده بسوزن قطعاتم... از یه طرفم همش پیش خودم میگم نکنه کسی که اسمبل کرده یه چیزو درست نصب نکرده و از این جور فکرا...
- و سوال سوم هم دنبال یه برنامه ایم که هم سی پی یو یوزیج و هم رم یوزیج و دمای قطعات + فریم ریت رو بهم نمایش بده که پیدا نکردم...
از بزگواران ممنون میشم کمکم کنن...
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 04-10-15 انجام شده است
SajjadKhati (04-10-15)
|
|
خیلی عالیه
اگه هت سینگ گرافیک رو دست میزدی و داغ نبود ،باید تعجب میکردی . داغی هت سینگ یکی از نشونه ی اینه که انتقال حرارت خوب داره انجام میشه
در مورد نرم افزار هم Aida64 نرم افزاری هه که قطعات رو تا حداکثر کلاک و توان شون و تا 100 در 100 قطعه رو بکار میگیره . دماش هم نشون میده (تیک stress همه ی قطعات رو بزن) و بزار بعد از نیم ساعت دما رو چک کن
با چه نرم افزارهایی کار میکنی؟ با افترافکت هم کار میکنی؟
AMD>INTEL (04-10-15), M3RS4D 50062 (04-10-15), omid94 (04-10-15)
کاربر شهرسختافزار
مرسی از جوابتونخیلی عالیه
اگه هت سینگ گرافیک رو دست میزدی و داغ نبود ،باید تعجب میکردی . داغی هت سینگ یکی از نشونه ی اینه که انتقال حرارت خوب داره انجام میشه
در مورد نرم افزار هم Aida64 نرم افزاری هه که قطعات رو تا حداکثر کلاک و توان شون و تا 100 در 100 قطعه رو بکار میگیره . دماش هم نشون میده (تیک stress همه ی قطعات رو بزن) و بزار بعد از نیم ساعت دما رو چک کن
با چه نرم افزارهایی کار میکنی؟ با افترافکت هم کار میکنی؟
بله درسته اما اگر بیش حد باشه برای مثال من 4 ساعت بازی کنم و رندرینگ هم انجام بدم روز به روز عمر قطعه کم میشه که، تازه گاهی اوقات صحنه های سنگینی که دارم به 5 تا 10 ساعت رندر هم میرسه ... دمای معقول با نرم افزاری که گفتین رو چند باید باشه ؟
نرم افزار های پر استفاده و سنگین نسبت به بقیه 3dmax و فتوشاپ و گاهی هم Zbrush
میشه در مورد سی پی یو کوولر هم توضیح بدین ؟ لوله هاش گرم بود ... قطعش گرم بود ... از بالا هم حرارت زیادی خارج میشد...
بله افتر هم دارم و استفاده میکنم...
آخرین ویرایش توسط omid94 در تاریخ 04-10-15 انجام شده است
SajjadKhati (04-10-15)
اینکه عمر قطعه به مرور زمان کم میشه که برای همه ی قطعات هست
اما این قطعات این قدر قدرت دارن که نه تنها کلاک بلکه اورکلاک طولانی مدت رو هم دووم بیارن
روی کلاک حدودا 50 تا 57 درجه برای cpu و 75 تا 80 درجه برای گرافیک
در مورد کولر آبی تجربه ندارم . بزار اساتیدها بیان نظر بدن اما با این نرم افزار میتونی تست کنی که اگه تو این رنج باشه یعنی خوبه
omid94 (04-10-15)
با برنامه HWMONITOR از حرارت سیستم اسکرین شات بگیرید تا بررسی کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid94 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (04-10-15), omid94 (04-10-15), SajjadKhati (04-10-15)
کاربر شهرسختافزار
قبل از اجرای بازی از بارامتر های سی بی یو و گرافیک اسکرین شات گرفتم که ایناسبا برنامه HWMONITOR از حرارت سیستم اسکرین شات بگیرید تا بررسی کنم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از یک ساعت و نیم بازی حرارت کمی از کولر سی بی یو اومد البتته نه مثل دیشب ... دیشب فکر کنم تقریبا سه ساعتی بود بازی میکردم ...
به هیت سینک و محافظ کارتمم که دست میزنم مثل دیشب داغه!
بعد بازی رو مینیمایز کردم و سریع دوتا اسکرین شات دیگه گرفتم ... بعد بازی رو بستم و به ۵ دیقه نکشید حرارت سی بی یو اوکی شد و فلز هواکش بالای کیسم دوباره برگشت به حالت عادی و تقریبا خنک
اما الان ده دیقه گزشته و هیت سینک و محافظ کارتم هنوز داغه
اینم از اسکرین شات هاش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط omid94 در تاریخ 04-10-15 انجام شده است
|
|
دمای پردازنده و کارت گرافیک کاملا مناسب و نرمال هست . این درجه حرارت برای چنین کارتی مطلوب هست . حتی تا 85 درجه هم مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid94 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
omid94 (04-10-15)
کاربر شهرسختافزار
اونی که با فلش قرمز مشخص شده تو اون قسمت 3 تا دماس که سمت راس راستیه 10 دیقه بعد بازی هنوز رو 83 ... منظورتون اونه تا 85 بره مشکلی نیست ؟دمای پردازنده و کارت گرافیک کاملا مناسب و نرمال هست . این درجه حرارت برای چنین کارتی مطلوب هست . حتی تا 85 درجه هم مشکلی نیست .
بعد یه سوال دیگه یه برنامه هست ماله کارتمه به اسمه ASUS TweakII که توش میتونی به بارامتر های گرافیک دست رسی بیدا کنی... به نظرتون تنظیم خاصی نداره ؟ یا نباید کاری کرد توش ؟
چونن کارت من معروفه به فن های صفر دسیبل صدا... دور فن هاشو تو این برنامه بردم بالا حرارت رو اوورد بایین تا 49 ولی بازم برگردودنم سرجاش حرارت اومد رو 56
هم رو برنامه خودش هم برنامه FANSpeed که حتی جلوش آیکون آتیش هم گذاشته
راستی الان یک ساعت شده گذشته رو همین حالت دیفالت گیمینک گزاشتم مونده هنوز هیت سینکام داغن کارتمم داغه ... بس چرا خنک نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط omid94 در تاریخ 05-10-15 انجام شده است
دمای کارت شما خوب هست و جای نگرانی نیست . طبق شات hwmonitor دما هر دو خوب هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid94 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
omid94 (05-10-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنونم کلی از نگرانی در اومدمدمای کارت شما خوب هست و جای نگرانی نیست . طبق شات hwmonitor دما هر دو خوب هست .
فقط یه چیز دیگه بس دیگه از حرارت های بالا بعد سه ساعت بازی نترسم ؟
و اینکه اگه میشه در مورد این برنامه هه بهم توضیح بدین ... چون سه تا بروفایل داره و رو حالت ادونسد مد هم میشه بیشتر دسکاریش کرد
مثلا عکس زیر و ببینید قسمت فن اسبید رو بردم بالا حرارت کارت اومد تا 46 البته بابت ولتاژو باورش ترسیدم و اووردم بایین
میخوام بدونم میشه تنظیماتی انجام بدم که حرارت بالا نره هنگام بردازش های بالا ؟؟؟ کلا داستان از چه قراره ؟
بازم ممنون که وقت گزاشتین جواب دادین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks