سلام به دوستان
ایا قیمت های قطعات کامپیوتر ارزون خواهد شد؟ منی که میخوام کامپیوتر بخرم صبر کنم یا الان بخرم؟
سلام به دوستان
ایا قیمت های قطعات کامپیوتر ارزون خواهد شد؟ منی که میخوام کامپیوتر بخرم صبر کنم یا الان بخرم؟
|
بخر!
حالا حالا ها فکر نکنم ارزون بشه.اگرم بخواد ارزون بشه خیلی طول می کشه(مثلا باید صبر کنی تابستون تموم شه بعد شاید آخرای مهر یا اولای آبان قیمت یه کم پایین بیاد.تازه اونم شاید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
ولی کلا نظر قطعی نمیشه داد اینا همش حدس و گمان های بی پایه و اساسه!تو ایران نمیشه 5 دقیقه بعد رو هم پیش بینی کرد چه برسه به قیمت دلار و...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mahdi1995 در تاریخ 03-08-13 انجام شده است
*MoJtAbA* (19-08-13), nickelback (04-08-13)
دوست عزیز آمریکا قراره دور جدید تحریم هاش علیه ایران رو اعمال کنه
الان هم یه چند روزی هست قیمت دلار داره میکشه بالا و خیلی بعیده تغییر مثبتی ایجاد بشه ( البته اگه فرض کنیم اصلا قراره تغییری ایجاد بشه )
اون افت قیمت ارزی هم که اتفاق افتاد فقط به دلیل ایجاد یک توهم کاذب بعد نتایج انتخابات بود که دیگه ظاهرا داره تموم میشه !
در کل شما شرایط سیاسی داخل و خارج ایران رو دنبال کنید ، بطور غیر مستقیم آینده قیمت ارز هم دستتون میاد.
من جای شما باشم همین فردا خریدم رو انجام میدم.
nothing is as it seems
*MoJtAbA* (19-08-13), mahdi1995 (04-08-13), nickelback (04-08-13)
سلام
با 30% كه اومده پايين فكر نكنم ديگه بيشتر از اين بياد
*MoJtAbA* (19-08-13)
در حال حاضر از حدودا 25 مرداد قیمت های مادربوردهای Gigabyte کاهش پیدا کرده و به نظر نمی رسه که حالا ها پایین یا بالا بره . الان وقت خوبیه که خرید کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks