Computex (04-01-10), HoSsEiN.iR (04-01-10), nima_hl (04-01-10), ripek (04-01-10), soroush_es (12-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان تو سیستم بالا، خلا حافظه و تا حدودی پردازنده دیده میشه .. با توجه به محدودیت قیمت میشه رو پردازنده زیاد مانور نداد .
ولی 2GB رم تو رزولیشنی که شما مد نظرت هست در حالت استفاده از تکنیک های AA متعارف هم جوابگو برخی از APP Game های کنونی نیست ... برای مثال شما Game های GTA IV و Crysis رو نمی تونید با جزئیات گرافیکی بالا، با کیفیت قابل قبول اجرا کنید ( این موارد رو خودم تجربه کردم ) . Recommended System خیلی از Game ها امروزی رو هم مشاهده کنید گواه این مطلب هست ...
.
.
....
......
Computex (04-01-10), HoSsEiN.iR (04-01-10), nima_hl (04-01-10), ripek (04-01-10), soroush_es (12-02-10)
دو گیگ رم برای بازی های امروزی کاملا کافیه و بهتره رو گرافیک بحث بشه که اونم خوبه من تا حالا با مارک force3d کار نکردم پس نظری هم نمیدم که بد باشه اما می دونم که ارزونترینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه من میخواستم سیستم ببندم کارت گرافیکو HD5770 انتخاب میکردم چون بازیهای امروزی کم کم داره dx11 میشه که اولیش هم dirt2 باشه اومد
4890 فرق آنچنان زیادی با HD5770 نمیکنه همینطور در تصویری که خودتون قرار دادید کاملا واضحه
به این تصاویر هم توجه کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بازی GTA IV رو تست کنیدیا حداقل به بازی متعارف نام ببرید که بیشتر از 2 گیگ رم بخواد
وقتی که IV رو benchmark کنید البته با کیفیت High می بینید که از رم 95% استفاده شده (2 گیگ رم و در ویندز 7 و xp 64bit )
اما شما سیستم بازی پیشنهاد دادید هماطور که اشاره کردید 1650x1050 باشه با کیفیت بالا پس اگه نگاه کنید میبینید که رم کمه و باعث کاهش بسیار زیاد فریم ریت میشه و همچنین در لود کامل جزئیات تصویر اختلال ایجاد میشه وخیلی کند لود میشه (من خودم اینو با 1 گیگ رم و 2 گیگ رم تست زدم با یه گیگ رم که اصلا تصویر درست لود نمیشد اونم با کیفیت پایین )
اگه دوست داشتید از IV یه benchmark با دو گیگ رم و چهار گیگ رم بگیرم و نشونتون بدم
البته فقط IV اینطور نیست اما در IV این مشکل راحت تر دیده میشه
اما 2 گیگ رم با بازی های دیگه نمیگم مشکلی نداره ولی خوب جواب میده حتی جدیدترین بازی ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط HoSsEiN.iR در تاریخ 04-01-10 انجام شده است
ripek (04-01-10)
باز هم تشکر میکنم از دوستانی که در این بحث شرکت کرند و یه تشکر ویژه از استاد موسوی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس تا اینجا ۲ انتقاد سازنده داریم که باید روشون بحث و بررسی کنیم
۱ - افزایش رم از ۲ گیگ به ۴ گیگ
۲ - تغییر گرافیک از 4890 به 5770 که حسین گرامی مطرح فرمودند ( کلی تر بخوایم نگاه کنیم مقایسه dx10 با dx11 )
متاسفانه ۱-۲ روز در خدمت دوستان نیستم ولی هر دو کارت رو موجود دارم
در اولین فرصت بنچمارکهای هر دو کارت رو قرار میدم تا در موردش بحث کنیم
همینطور بررسی میزان رم در سرعت و کیفیت بازیها رو هم به کمک دوستان انجام میدیم
faridhitman (23-01-10), HoSsEiN.iR (04-01-10), ripek (04-01-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام. من هم با نظر جناب موسوی کاملا موافقم.هرچند که با رم 2 گیگ بشه کارو راه انداخت اما انتخاب یه رم 4 گیگ آینده نگرانه تر هست.
|
|
البته میشه بعدا اضافه کرد مخصوصا رم ddr3 که ارزونتر خواهد شد .
سفرم به فردا موکول شد برای همین فرصتی دست داد تا مقداری تست در این موضوع انجام بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونظور که شما فرموده بودید در بعضی از قسمتهای کرایسیس و کرایسیس 2 میزان مصرف رم با توجه به حدود 500 مگ استفاده شده win7 به حدود ۲ گیگ رسید
این موضوع در رزولیشن بالاتر و همینطور قسمتهای سنگین میتونه دردسر ساز بشه
با تشکر از شما بنده از این به بعد برای سیستم گیمینگ رزولیشن بالا رم 2 گیگ پیشنهاد نخواهم داد و حداقل پیشنهادم 4 گیگ خواهد بود
باز هم از شما بابت گوشزد کردن و مثالهائی که زدید تشکر میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما انتخاب رم 800 یا 1066
به تست سرعت گرفتم و نتیجش شد این
UH = Unigine heaven
CW = Crysis Warhead
RE5 = resident evil 5
مادربرد asrock a770de+ گرافیک 4890 ( 1680*1050 0xaa low ) رم هم از یک مدل 1066 استفاده کردم که توی بایوس تنظیم کردم
در تست 3dmark vantage اختلاف زیاد نبود که در چارت نیاوردم ( به دلیل بزرگ بودن امتیاز چارت بالا رو به هم میریخت )
ddr2@1066 10108
ddr2@800 10085
بنظر میاد برنامههائی که از موتور فیزیک havok استفاده میکنند به سرعت رم واکنش نشون میدند و همینطور موتور اختصاصی کرایتک
با این اوصاف به نظرم همون ddr2 1066 به دلیل تعداد زیاد بازیهای havok مناسب تر باشه
اگر موافق باشید برای رم ddr2 باس 1066 رو تصویب کنیم
در مورد مدل هم نظر دارم با توجه ولتاژ نسبتا بالای ddr2 مدلی معرفی بشه که هیت سینک خوبی داشته باشه
ممنون میشم نظر بدید تا بریم برای مورد بعدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 04-01-10 انجام شده است
faridhitman (23-01-10), Jagvar (11-02-10), MARINE (05-01-10), ripek (04-01-10)
رضا جان توی تاپیک زیر سیستم بالا رو پیشنهاد دادیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.pcnetwork.ir/showthread.p...867#post188867
یک سری سئوال برام پیش اومد که اگر لطف کنی جواب بدی ممنون میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دقیق مین رو اگر امکان داره بگو چون توی سایت گیگابایت به همچین مدلی رو پیدا نکردم
این مین چه خصوصیتی نسبت به مینی که از همین برند به مبلغ 108 تومن معرفی کرده بودم داره که به دوستمون پیشنهاد میدین بابت خرید اون حدود 160 هزار تومن بیشتر هزینه کنند ؟
پردازنده 965 رو بنده نتونستم با ایر و فن استوک بیشتر از 3.8 به صورت 7/24 استیبل کنم ( در دمای مناسب ) و با 925 هم به همین حدود کلاک رسیدم ، چه حسنی در این پردازنده دیدید که اونو پیشنهاد دادید ؟
فکر میکنی رم cl7 چقدر در بازیها قویتر از cl8 هستند که دوستمون 40 هزار تومن هزینه بیشتر پرداخت کنند
گرافیک 4890 از برند force3d یک گرافیک خوش قیمت هستش ( قیمت دیروز 205 هزار تومان ) ولی این گرافیک در رزولیشن 1920 و ماکزیمم دیتیل جوابگوی بازیهای سنگین نیست ، در ضمن dx11 رو هم پشتیبانی نمیکنه
یه نظر شما به دلیل اینکه قیمت 5870 در آینده ممکنه ارزون بشه الان دوستمون نباید بازیها رو رون و راحت انجام بده ؟
و آیا اون مینی که شما معرفی کردین موقع فروش افت قیمت بیشتری داره یا گرافیک 5870 ؟
وسترن دیجیتال 1tb دارای سرعت خواندن میانگین حدود 90 مگابایت در ثانیه و رید 0 دو عدد هارد سیگیت سرعتی حدود 170 مگابایت داره ، از نظر قیمت هم ۲ هارد سیگیت قیمتی مناسبتر داره . دلیل این پیشنهاد رو لطفا بفرمائید
ماکزیمم پاوری که سیستم شما نیاز داره ( با در نظر گرفتن 20-30 ٪ برای افت پاور در 10 سال آینده ) یه پاور 585 گرین به مبلغ 88 تومنه دلیل انتخاب پاور 680 رو لطفا بفرمائید
در کل سیستم پیشنهادی شما چه حسنی نسبت به سیستم پیشنهادی بنده داشت که اون رو اعلام فرمودید ؟
rezaaghili (11-02-10), ripek (12-02-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام به دوست خیلی خوبم نیما عزیز شما استادی بابا
همون بالا هم گفتم که کلا با نظرهای شما که میدونم کارشناسیه کاملا موافقم
اول بگم من سی پی یو 925 دارم هنوز باهاش اور نکردم اصلا بلد نیستم فعلا اور کنم و فن هم هنوز نگرفتم شما چه فنی بهم پیشنهاد میدید
جواب بعضی از سوالاتونه بدم
1-به نظرم چیپست مادربورد خیلی توی کارایی سیستم تاثیر داشته باشه و افت قیمتش در برابر گرفیک هم کمتره
2-رم رو هم شاید شما درست بفرمائید ولی چون من این رم رو دارم خیلی هم عالیه
3-ولی در مورد پاور به نظرم اگه فردا خواست چند هارد یا گرافیک های سری بعد که برق زیادتری لازم دارند استفاده کنه مقرون به صرفه تر است و تا بقول شما 10 سال اینده نیاز نیست دستش یزنه
4-در مورد هارد هم من فکر بعدا رو کردم که یه هارد 1 دیگه استفاده کنه و اونا رو رید کنه
چون خودم تو بازارم پیشنهاد دادم در حد علم خودم
راست من باید بیام اورکلاک رو از شما یاد بگیرم بشرطی که قول بدی یادمون بدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (12-02-10)
نیما جان خیلی تاپیک خوبی شده
بعد از بررسی این کانفیگ
کانفیگ جهت امور مهدنسی جنرال(منظور عملیات محاسباتی و گرافیک متوسط)
کانفیگ جهت امور روزمره و بازی قابل قبول مثلا من 620 با 4670 به عنوان مثال برای کسانی که بچه 10 12 سال دارند و قصد ارتقا تا 6 سال ندارند می بندم
کانفیک جهت مغازه ها و ادارات و امور حسابداری
ضمننا برای مغازه ها راهکار صندوق دیجیتال و بارکد کردن محصولات رو میتونیم قرار بدیم من کمی تجربه دارم
محتسب، مستی به ره دید و گریبانش گرفت
مست گفت ای دوست، این پیراهن است، افسار نیست.... دانلود از گروه همای و مستان
nima_hl (11-02-10), rezaaghili (11-02-10), ripek (12-02-10)
استاد چیه بابا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم سئوال میکنم یه چیزی یاد بگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین قبلا هم توضیح دادم یه مرتبه دیگه هم میگم ، پردازنده 925 و 965 و بقیه فنومها در واقع یه مدل پردازنده بیشتر نیستند
وقتی توی بایوس شما تنظیمات 925 رو عوض میکنید و اون رو به 3.4 گیگاهرتز آور میکنید مثل این میمونه که یه پردازنده 965 خریدید
1- در مورد چیپست مین برد هم در ردههای جدید شما تفاوتی در کارائی 770 یا 790 ندارید تفاوت بر میگرده به امکانات
مثلا شما با مادربردی با چیپست 770 نمیتونید ۲ عدد pci-e در حالت 16x داشته باشید ولی با 790 میتونید
که برای کراسفایر (یا sli) هم معمولا ارزش اقتصادی وجود نداره و تعداد کمی سیستم با این روش بسته میشه
2- در مورد رم هم الان روی سیستم خودم ۲ تا apacer 1066 cl7 هستش که 88 تومن خریدم و الان روی 1600 تنظیمش کردم اینم رم خوبیه و توی بازیها اختلاف فریمی با رمهای شما نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی ممکنه دوستان علاقهای به تنظیم کردن رم نداشته باشند برای همین یه رم معمولی به قیمت حدود 120 تومن بنظرم پیشنهاد بهتریه
ممکنه مثلا در 3d studio سیستم با رم پیشنهادی شما اندکی بهتر عمل کنه ولی توی بازیها اختلاف چشمگیر نیست
3- اگر اینجور باشه خوب یه آنتک 1200 پیشنهاد میدیم خوب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان میان اینجا که یه نظر کارشناسی بگیرند و ما نباید مانند کاسبهای بازار یه پاور خیلی بالا معرفی کنیم
پاور 585 گرین رو با 295 ، 5970 و کراسفایر 5870 تست کردم ( ۴ هارد ، ۴ تا فن و ۲ تا درایو ) بدون کوچکترین فشاری جواب داد ، نه افت ولتاژی داشت نه ریپلش بالا رفت
4- این دیگه از اون جوابا بودا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید وقتی کسی میتونه با هزینه کمتر سرعت حدود ۲ برابر داشته باشه بنظرم فکر آینده زیاد منظقی نیست ، یه موقع دوستمون سیستم رو برای دانلود آفلاین یا سرور میخواستن اون موقع شاید بهتر بود هارد وسترن نصب کنند
بنده خودم رو آورکلاکر نمیدونم ، اگر آورکلاک هم میکنم در حدی هستش که از یه قطعه بدون فشار بتونم ماکزیمم بازده رو بگیرم در این ضمینه اساتید بزرگواری در فروم هستند که پیششون شاگردی میکنم
در هر صورت ممنون میشم زمانی که سیستمی رو میخواهید معرفی کنید سیستم بهینه نسبت به سیستم پیشنهاد شده قبلی باشه
تا دوستان پیشنهاد گیرنده گیج نشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rezaaghili (11-02-10), ripek (12-02-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks