bill geits (04-01-10), Computex (03-01-10), Extreme (03-01-10), Hamid2547 (03-01-10), HoSsEiN.iR (03-01-10), ripek (03-01-10)
سلام به همه دوستان گرامی
میدونم که شهریار عزیز برنامههای خوبی برای قسمت مشاوره داره ولی تا زمانی که این برنامهها بخوان عملی بشن پیشنهاد میکنم توی این تاپیک بین خودمون مسائل پیش اومده رو حل کنیم و روشون بحث کنیم
الان چند وقتیه که میبینم دوستان کم تاپیک مشاوره میزنند به گمانم یکی از دلایلش درگیریهائی هستش که بین مشاورین پیش میاد و دوستان رو گیج میکنه
برای شروع اگر موافق باشید یه سیستم رو بحث میکنیم تا دلایل و نقطه نظرهامون یا هم همسو بشه
لطفا مادربرد ، cpu ، گرافیک و رم معرفی کنید با حدود 400 هزار تومان ( برای مونیتور با رزولیشن 1680*1050 ) که بالاترین کارائی رو در بازی داشته باشه
سیستم پیشنهادی خودم
asrock a770de+ ~ 65
athlon ii x2 240 ~ 60
ddr2 1066 apogee cl5 ~ 48
force3d 4890 ~ 210
جمع این قطعات میشه 383 تومن حالا شما سیستم بهتر با این حدود پیشنهاد بدین و به این انتخابم انتقاد کنید تا جواب بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bill geits (04-01-10), Computex (03-01-10), Extreme (03-01-10), Hamid2547 (03-01-10), HoSsEiN.iR (03-01-10), ripek (03-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام نیما جان. بسیار تاپیک خوب و مفیدی هست. خوب شروع میکنیم به بحث:
اول از همه انتقاد من از مادربورد پیشنهادی شماست. فکر کنم 20 تا 25 هزار تومن خرج بیشتر در قبال خرید یک مادربورد از یک برند معتبر تر و با کیفیت تر خیلی بهتر باشه. در واقع نباید فراموش کرد که کاربرد اصلی این سیستم گیمینگ هست و سخت افزار پیشنهاد شده باید قابلیت کار با ظرفیت بالا اون هم در مدت طولانی رو داشته باشه که در نهایت تمام اینها روی طول عمر هم تاثیر گذار خواهد بود.
واقعیت من هنوز معتقدم شما CPU رو نسبت به کل سیستم کم در نظر می گیرید. البته خوب خودتون هم واقعا دیدید اما به نظر من یک چهار هسته ای ارزان قیمت مثل Athlon X4 620 آینده نگرانه تر بوده. البته این موضوع به خود کاربر هم بستگی داره.
برای رم هم به نظر من 800 بهتره چون عملا تاثیر فرکانس رم روی تعداد فریم نامحسوس هست و به جای اون بهتره با حجم بیشتر مثل 4 گیگ در نظر گرفته بشه. اون هم با آمدن ویندوز 7 و بازی های جدید که واقعا رم زیادی میخورن.
با تشکر.
bill geits (04-01-10), nima_hl (03-01-10), ripek (03-01-10)
نشد دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
20 - 25 مین رو گرون کنیم چی بخریم ؟ مدل مارک
40 تومن هم که cpu رو گرون کردین تا اینجا 60-65 تومن
رم باس 800 حدود 43 تومنه بیگیریم 40 اگر ۴ گیگ بزاریم 32 تومن از رمی که معرفی کردم گرونتر میشه که با اون رقم بالا حدود 100 تومن باید از گرافیک بزنیم
یه گرافیک حدود 100 تومنی معرفی کنید لطفا و سیستم پیشنهادیتون رو بچینید تا ادامه بدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bill geits (04-01-10), Computex (03-01-10), Extreme (03-01-10)
کاربر شهرسختافزار
من هم با جناب computex در مورد رم موافقم ولی بهتر نیست به جای 4890 از 5750 که تو سایت رایان صبا قیمتشو 200 زده استفاده کنیم؟
هم پتانسیلش بالاس هم آینده داره
Computex (03-01-10)
کاربر شهرسختافزار
خوب درسته! حرفتون رو قبول دارم یکم زیاد شد. CPU رو میزاریم به اختیار کاربر. مثلا میشه بهش گفت که با توجه به اینکه گرافیک تاثیرش روی بازی بیشتره و کاربری این سیستم هم منحصرا گیمینگ هست ، یه کارت 4890 با پردازنده دو هسته ای راندمان بیشتری رو به شما میده تا یه پردازنده چهار هسته ای و کارت پایین تر اما پشت سرش هم ادامه بدیم که اگر انتظارات دیگری از سیستم منهای گیمینگ دارند ، مثل تبدیل فرمت ، برنامه های مهندسی و... راندمان یه چهار هسته ای به مراتب بیشتر خواهد بود و اینجا با این اطلاع رسانی کاربر میتونه یه سبک سنگین کنه و بین این دو راه یکی رو انتخاب کنه.
خوب حالا طبق گفته شما که فرمودید کاربری سیستم گیمینگ هست ، ما همون دو هسته ای رو با یه کارت قوی ( همون 4890 ) به ایشون پیشنهاد میدیم.
در رابطه با مادربورد هم مدل یا برند خاصی مد نظر من نبود اما هنوز هم بر این عقیده هستم که اگر ایشون 25 تومن بیشتر خرج کنه و یه مادربورد از برندهایی مثل ASUS یا GIGABYTE یا حتی BIOSTAR تهیه کنه بهتر خواهد بود. چون همونطور که گفتم یک سیستم گیمینگ خوب باید در طولانی مدت و شرایط سخت پایداری خودش رو حفظ کنه.
بنابراین تا اینجا با احتساب 25 تومن قیمت بیشتر و رسیدن به مرز 405 تومن به نظر من ارزشش رو داره. خوب این از این! حالا میریم یه کم به رم برسیم. برای یه سیستم گیمینگ امروزی به نظر من وجود رم 4 گیگ امر ضروری هست. مثلا من بازی COD 6 رو که نصب کردم با اجرای اون متوجه شدم این بازی واقعا رم زیادی میخوره! با اینکه حافظه گرافیکی کارت من هم 1 گیگ هست. البته با همه ی این تفاسیر ، 2 گیگ رم برای الان ممکنه جوابگو باشه اما مطمئنا در آینده نیاز به ارتقای آن حس خواهد شد. بنابراین نظر من اینه که با توجه به اینکه مادربورد امر ضروری تری به نظر میرسه، 25 یا حتی تا 30 تومن برای خرید یک مادربرد بهتر هزینه کنیم ، به جاش به جای رم 1066 یه رم دو گیگ 800 مگاهرتزی برداریم. ارتقای رم هم که بدون هیچ مشکل و محدودیتی در آینده که بودجه به دست کابر رسید ، ممکن خواهد بود.
پس شد همون سیستمی که معرفی کردید با یه برد بهتر و به جای اون یه رم 800 به جای 1066 که با این کار هم رنج قیمت روی همون 400 تومن خواهد شد.
خوب نظرتون چیه نیما جان؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bill geits (04-01-10)
فکر میکنید 2 گیگ رم اضافه میتونه این اختلاف توی پر فورمنس رو جبران کنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ripek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.tomshardware.com/reviews/...70,2446-7.html
در مورد رم هم یک بازی یا بنچمارک و یا ریویو معرفی کنید که نشون بده ۴ گیگ رم بیشتر از 2 گیگ رم پرفورمنس داره
یا حداقل به بازی متعارف نام ببرید که بیشتر از 2 گیگ رم بخواد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 03-01-10 انجام شده است
ripek (03-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ما تسلیم ولی نکته اینجاست که چون قیمت پایینه تنوع زیادی بین انتخاب ها نیست اگه قیمتو ببرین بالا سیستم های متنوعی میشه انتخاب کرد چون اکثر دوستان هم حداقل 500 یا 600 کنار می زارن.
600 برای کیس یا برای این ۴ قطعه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ripek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنید الان با احتساب بقیه قطعات ، سیستم کامل یک میلیونی به طور معمول رایجه ؟ و دوستان روی این حدود خرید میکنند ؟
ripek (03-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی دوست دارم بدونم چرا ازراک رو یک برد بد میدونید ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
HoSsEiN.iR (03-01-10), nima_hl (03-01-10)
کاربر شهرسختافزار
500 برای این 4 قطعه خیرشو ببینیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks