Hamid2547 (15-02-10), MicroSystem (16-02-10), nima_hl (14-02-10), ripek (14-02-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان خیلی وقت بود میخواستم تاپیک بزنم که همش یادم میرفت !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من سیستم زیر رو انتخاب کردم که زحمت جمع کردن و بستنش گردن اقا نیما بود !! واقعا ازش متشکرم !! خیلی بهم حال داد !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا میخواستم شما هم بیاین راجع بهش نظر بدین !! سیستمم این شد:
main: dfi 790 fx-b
cpu: amd phenom ii 550 =>unlocke iii core
gpu: ati radeon 5770 x2 crossfire
ram: mushkin 2x 2gb
hard: seagate 500 x2 raid
monitor: samsung p22700
power: tonb 550 real active pc
case: icute (خوشگله!! تو مایه های کاسپین گرین هست !! )
ازش راضیم فقط برق خونمون یکم مشکل داره که دنبال یه ups هستم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hamid2547 (15-02-10), MicroSystem (16-02-10), nima_hl (14-02-10), ripek (14-02-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
واقعا دارم ازش لذت میبرم. خیلی خیلی عالیه. بهتون بگم که من این سیستمو برای گیم بستما!!
خداییش تا 1ماه پیش فرق کارت گرافیگ با سی پی یورو نمیدونستم !! ولی این داش نیما منو معتاد کامپیوتر کرد !! تا ته همه چیزو بهم یاد داد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (16-02-10), ripek (14-02-10)
کاربر شهرسختافزار
تو خرید پاور اشتباه کردی حتماً یه پاور مناسب تهیه کن نیازی به ups نخواهی داشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faridhitman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Curtis (14-02-10)
کاربر شهرسختافزار
10 تا پاور تست کردم ربطی نداره !! اخه برق خونه ی ما مشکل داره تغییر ولتاژ و هرتزش مداومه و بالاست !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه این پاور یه پاور حرفه ایه که تازه اومده !! 4تا لاینه 12ولتی جدا از هم داره !! اکتیو پیسیه یعنی تغییر ولتاژ لحظه ایرو حل میکنه !! خیلی شاخه ولی برق ما فوق العاده داقونه !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
در هر صورت گرین یا کولر مستر میگرفتی بهتر بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faridhitman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Curtis (14-02-10)
کاربر شهرسختافزار
مبارکت باشه
جقدر برات تموم شد چون منم میخوام تقریبا همچنین سیستمی بردارم فقط قیمتهارا جز به جز بنویس
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینم یه عکس از ریتینگم !! البته اینو بگم که ویندوز 7 کراس فایر رو نمیشناسه !!! چون با یدونه کارت هم همین امتیازو داد !! در ضمن رید هم نمیشناسه !! واسه همین به هاردم کم امتیاز داده !!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (14-02-10)
کاربر شهرسختافزار
دونه دونرو بعدن میگم ولی کلن با مخلفات و یه اسپیکر 28 تومنی یک و 359 تومن برام تموم شد !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط steelman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط faridhitman در تاریخ 14-02-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
بهتر نبود هارد وسترن بلک بر میداشتی ؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
نه اینارو رید کردم عالی شده !! راستی یادم رفت بگم سی پی یوم بلک ادیشنه !! یعنی مثل هلو اور کلاک میشه !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط top1tip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks