بودجه تون چقدره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط webloox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت های انویدیا رو برای نرم افزارها مخصوصا پریمیر توصیه میکنم .
بودجه تون چقدره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط webloox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت های انویدیا رو برای نرم افزارها مخصوصا پریمیر توصیه میکنم .
|
|
کاربر شهرسختافزار
12.13برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام استوک جمع کنم
- - - Updated - - -
خیلی ممنون
قیمت قطعات دقیق استوک رو نمیدونم چنده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط webloox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم چه نسلی رو هم مد نظر دارین .
ولی ببینید حداقل نسل ryzen 5 2000 ، را گیر میارین یا نه؟
پردازنده ی Ryzen 5 2600 با مادربرد ترجیحا چیپست B450 یا B350 (اگه بودجه دارین ، پردازنده ی قویتر بگیرین . البته برای فتوشاپ ، کاملا کافی هه اما برای پریمیر میگم) .
رم 32GB (ترجیحا باس بالای 2600 که بستگی به مادربردتون داره) .
ssd nvme 512gb (ترجیحا سامسونگ یا wd blue) .
اگه افکت های سبک در پروژه ی پریمیرتون اعمال میکنین ، گرافیک GT 1030 2GB میتونه کافی باشه وگرنه در صورت اعمال افکت های سنگین ، گرافیک GTX 1060 6GB یا بالاتر پیشنهاد میشه .
چک کنید ببینید قیمت این قطعات چقدر هست؟
اگه بودجه اضافه آوردین ، پردازنده ی Ryzen 2700X بگیرید .
شما این سیستم رو یک کاری کنید .اگر فروشنده کارت انویدیا قویتر داره یک پروسه کاری که میخواهی انجام بدید را قبل از خرید سیستم ازش تست بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط webloox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (06-08-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks