عضو VIP شهرسختافزار
آقای حسینی فرافکنی را نمیخوایند تموم کنید ؟!
بحث هر لحظه داره خنده دار تر میشه چون شما به جای پاسخگویی به قسمت هایی که سوال میشه ازتون صرفاً سعی میکنید بحث را منحرف کنید و به چیز های کاملاً بی ربط بپردازید و حرف های کاملاً بی ارتباط بزنید ، پیشنهاد میکنم یک بار دیگه پست آخر منو بخونید و به خصوص به قسمت های Bold شده اش توجه کنید ...
البته پاسخی هم ندید مشکلی پیش نمیاد چون چیزی که باید من و سایر کاربران میفهمیدیم را فهمیدیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
نیما جان شما نمیخوای جوابها رو ببینیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این طرز تکفر شماست همونطور که نوشتید که شما اینجوری فکر میکنید .من فکر میکردم صداقت یعنی اینکه روزی که میام میگم سی پی یو میخوام برگردید بگید نیما جان یه سی پی یو هست بچه ها تست کردن 6.2 میره اونو میخوای ؟ شاید من اشتباه میکنم نه ؟
شما از دید خودت درست فکر میکنی
نیما جان باز هم میگم از طرف خودت صحبت کن و هر کسی مختاره به نتیجه دلخواه خودش برسه و من نمیتونم جلوی کسی رو بگیرم شما وکیل کسی نشو عزیز و نتیجه خودت رو بگیر
در ضمن چند دقیقه پیش با یکی از دوستان صحبت میکردم و متوجه این شدم که چرا این تاپیک رو زدید عزیز و فکر میکنم دیگه نیاز نیست به هیچ کدوم از سوالات شما جواب بدم چون مطالبی رو نمیدونستم و الان روشن شدم که چرا و از کجا بوی دود میاد .
موفق باشید نیما جان و هر چی دلت میخواد فکر کن و هر جور دلت میخواد تخیل کن چون به ندازره کافی واست وقت گذاشتم و فکر میکنم با صحبتهایی که شنیدم الان دیگه ارزشش رو نداره واست وقت بگذارم
موفق باشید
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
lorn (21-06-12)
چندتا نکته هست
اکثرا" کاربرها وقتی سیستم میخرند اولین کاری که میکنند اورکلاک هست یکی از دوستانم 2500K خرید به فکر فرکانس 4500 مگاهرتز که ظاهرا" نشد و از 4000 بالاتر نمیرفت
خیلی حسرت میخورد که من که این پردازنده بدون ضمانت رو خریدم کاش از فرومها میخریدم که تست اورکلاک شده بود
از یک جهت اینکار آقای حسینی جنبه مثبت داره خب کاربر میدونه که تا 6200 اور شده و راحت خودش میتونه تا 4500 با ایرکولینگ بره و خیالش هم راحته در نهایت از فروم اورکلاک هم کمک میگیره
از طرفی هم خب باز کردن قطعه بدون رضایت مشتری یا عدم اگاهی مشتری درست نیست شرعا" و عرفا" اگه لوازم الکترونیکی از باکس خارج بشه و به برق بخوره دست دوم محسوب میشه
نکته خطر سازش هم همین تست اور بالاست بنظر من چون گارانتی ندارند اینتل ها و معلوم نیست چه بلایی به سرش اومده باشه
هم جنبه مثبت داره هم منفی
اگه به مشتری بگند که باز شده و تست اور شده که مشتری خیالش راحت میشه چون اینتل ضمانت نداره و احتمال هر خطری هست
اگه به مشتری بگند که باز شده و تست اور شده و با قیمت بالاتر بدند که مشتری زده میشه
سلیقه ها مختلف هست
برای اینتل من بشخصه یا با ضمانت سوخت همراه سیستم طلایه میخرم یا اصلا" سمتش نمیرم
آخرین ویرایش توسط Rezasam1 در تاریخ 14-06-12 انجام شده است
تو بازار کامپیوتر تنها چیزی که پیدا نمیشه صداقت هست اگه صداقت داشته باشی ورشکسته میشی
فکر کنید الان یکی بهتون زنگ یزنه بگه من 100 تا بلدوزر 8120 دارم برام بفروش خب اگه با صداقت بخوای بری جلو که باید
بنچمارکی بری جلو که کاملا" شکست میخوری پس ناچارا" برای فروش باید از روشهای غیر بنچمارکی بری جلو
در بازار رضا یک فروشنده همین کار رو کرد داشت از مزیتهای بلدوزر میگفت به مردم من گفتم تو بنچمارکهای خارجی که اینتل 2500 از 8150 قویتره
یک خنده تمسخر امیزی کرد و گفت اگه اینطوری بود AMD میومد هزینه کنه برای پردازنده 8 هسته ای که از 4 هسته ای اینتل ضعیفتره باکس فلزی بزنه با واترکولینگ؟!
خب از نظر من که خودم تست کردم میفهمم که داره جک میگه ولی خب بقیه حرفش رو قبول کردند
اگه تایید میکرد که همه مردم در عرض 1 ثانیه میرفتند از جلوی فروشگاهش
اینو مثال زدم که بدونیم در بازار کامپیوتر
صداقت بیجا مانع کسب هست
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
میشه واضح تر بگین ؟در ضمن چند دقیقه پیش با یکی از دوستان صحبت میکردم و متوجه این شدم که چرا این تاپیک رو زدید عزیز و فکر میکنم دیگه نیاز نیست به هیچ کدوم از سوالات شما جواب بدم چون مطالبی رو نمیدونستم و الان روشن شدم که چرا و از کجا بوی دود میاد .
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
कभी हार
بحث تاپیک که به نظرم تموم هست و هر خواننده ای برداشت خودش را میکنه از تاپیک و جریان روشنه ...
اما یک صحبت کلی که رضا جان هم بهش اشاره کردند اینه که واقعاً صداقت مطلوب را توی بازار و بازاری بازی ( و یا حتی کلی تر عرض کنم Business ) نباید چندان انتظار داشته باشید ، کما اینکه در سیاست نباید انتظار صداقت داشت ( تصور کنید یک سیاست مدار انگلیسی ادعای صداقت کنه ، باور میکنید ؟) یعنی اگه کسی واقعاً صادق صادق فعالیت میکنه یا اینه که سود کمتری میبره یا واقعاً هوش و استعداد و هنر در کنارش مرام و معرفت والایی داره که قابل تقدیر هست ...
در اینترنت این موضوع کمتر هست ولی در فروشگاه ها و خرید های حضوری این قضیه خیلی بیشتر هست و کاریشم نمیشه کرد ...
برفرآز و برقرار باشید ...
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
با سلام و درود ،
دوستان من تمام صفحات رو خوندم ،
واقعا متعجبم !!!
سوالی که من میخوام در یک کلام جوابش رو بشنوم این هست که :
دوست عزیز در آخرین لحظه خرید متوجه شدند که این پردازنده غیر آکبند هست یا خیر ؟ ==============
چون من احساسم اینه که ایشون( تا قبل این قضیه) با خریدار رفاقت داشتن و بر حسب اینکه دوست ایشون هستن نیومدن عنوان کنن که قطعه غیر آکبند هست . و تنها با قیمت گذاری پایین تر از قیمت آک اینو غیر مستقیم گفتن ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
========================
الان هم از پست هایی که بین این دو عزیز رد و بدل میشه مشخصه که در گذشته همدیگه رو میشناختن ،
سوال اصلی اینه که آیا به خریداران عموم و مردم عادی که از - قشر کم سواد هستن در زمینه سخت افزار-- غیر آک بودن کالا هنگام فروش عنوان میشه یا خیر ؟
( آکبند بودن هم یک تعریف بیشتر ندارد و فکر میکنم نیازی نیست بیام داستان بگم )
قطعه ای که از باکس به هیچ وجه بیرون نیامده آکبند است ، تمام !
قربان شما
منتظر پاسخ هستم بخصوص خریدار محترم .
آخرین ویرایش توسط ahmaden در تاریخ 21-06-12 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تازه امشب قضیه این تاپیک را از جناب حسینی شنیدم و جالب ابنکه میبینم اینجا برای خودم هم زدند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رضا جان من الان حدود 9 ساله در فروشگاه آریانا در خدمت دوستان هستم
البته در دو ساله اخیر به دلیل بیماری خیلی حضور فیزیکی آنجا نداشتم ولی مطلبی که در مورد پردازنده های آنلاکی فرمودید با مدیریت و برنامه ریزی مستقیم بنده انجام شد ( خرید و بخش عمده ای از فروش )
پردازنده هائی که به عنوان آنلاکی در این فروشگاه فروخته میشد به دو صورت تهیه میگردید یک سری زمانی بود که ما استعلام دولتی با تعداد بالا داشتیم که موقع مونتاژپردازنده هائی که قابلیت آنلاک داشتند را جدا میکردیم و با مبلغ بالاتر میفروختیم
و یک سری بچ ویژه هم به صورت سفارشی خودمان وارد کردیم که از قیمت بازار حدود 10-15 تومان گرانتر برایمان تمام شد ولی 99% آنلاک کاملا استیبل بود
گمان نمیکنم در کل ایران ( چه در بازار چه در نت ) شخصی به اندازه من در مورد آنلاک کردن توضیح و اطلاعات در اختیار افراد قرار داده باشه و دوستانی که مستقیما از خود بنده هم این پردازنده ها را خرید میکردند کاملا توجیه بودند که چه کالائی در حال خرید هستند ( مدل و نوع پردازنده بدون آنلاک )
البته اگر در تاپیکهای قدیمی بنده جستجو بفرمائید تاپیک فروش این پردازنده ها با توضیحات کامل وجود دارد و آنهائی که با ضمانت شرکتها بوده با کارت گارانتی همان شرکت و مابقی طبق فاکتور گارانتی یک ساله ما را داشته
در پایان باید عرض کنم که ممکنه من به دلیل علاقه و وضعیت (مالی) شخصیم در این فروم و فروشگاه ساعتها وقتم را رایگان در اختیار دوستان قرار دهم و با این سواد اندکم سعی در کمک و راهنمائی دوستان داشته باشم ولی در فروشگاه نمیتونم از همکارانم انتظار داشته باشم با سود 1-2 تومن امورات جاری را رفع و رجوع کنند
اگر دوستان موردی در خصوص این فروشگاه داشتند بفرمایند در حد توان حلش میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت : چون زمان این تاپیک مربوط به چند ماه گذشته بود و موضوع جمع شده در خصوص مبحث اصلی تاپیک نظری نمیدهم و فقط لازم دیدم این مطالب جهت شفاف سازی عملکرد فروشگاه آریانا بیان شود
Extreme (18-10-12), life24 (18-10-12), mehrdad_ab (18-10-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks