سلام.
اگه از سلامت مادبرد مطمعن هستید و میدونید که زیر فشار غیر اصولی نبوده، خرید اون باندل توصیه میشه. ولی حتما رم رو به بالای 8 برسونید.
سلام.
اگه از سلامت مادبرد مطمعن هستید و میدونید که زیر فشار غیر اصولی نبوده، خرید اون باندل توصیه میشه. ولی حتما رم رو به بالای 8 برسونید.
Life without love is better
Babakan2 (12-06-23)
|
درود بر همگی
راستش خیر اونقدر مطمئن نیستم ازش... ولی ظاهر برد و جعبه و متعلقات فابریک توی جعبه خیلی نو بنظر میرسه.
رم ddr4 نداشتم. ابتدا یه رم 8 خریدم چون اون باندل ازراک بدون رم هستش. از شما چه پنهون دو روزه میخام برم بیارمش که اسمبل کنم و بذارم تست بشه ولی لحظه اخری دودل میشم!!! خودش گفته 24 ساعت مهلت تست میدم...
واقعیت کامنتهای خیلی زیاد منفی توی آمازون درمورد این مادربرده عجیب دودلم کرده!! البته غالبا برای ماینینگ ستاپ میکردن و اذیت میشدن...
ترسم از اینه که اذیتم کنه یا زود فالتی بشه. و بعد خودمو سرزنش کنم!! اونم منی که شعارم اینه که مین برد فقط و فقط و فقط گیگابایت! حتی ایسوس هم نه!
دوستان عزیزم که تاحالا صادقانه مشاوره دادین تقاضا میکنم نظر نهایی تون رو بدین. فراموش نشه که نمیخام فعلا زیاد هزینه کنم. این ازراکه عجیب امکانات خوبی داره ازجمله سوکت M2 و 4تا ساتا3
سلام
آره حتما رم رو به 16 ارتقا میدم. فعلا یه 8 گرفتم
- - - Updated - - -
سلام
آره حتما رم رو به 16 ارتقا میدم. فعلا یه 8 گرفتم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks