کاویار بلک به نظر بنده فوق العاده هستند ولی به خاطر قیمت بالاشون معمولا توی بازار کم و گرانندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moslem880 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کم صدا سریع و مطمئن ، حدود ۵ ماه پیش باری یک کار بخصوص ۶ تا دونش رو رید 0 کردم ، سیگست و گرین دیوانم کرد ولی این سری بلک خیلی به آسونی نصب شد و خیلی راحت داره کار میکنه
در مورد قطعاتتون هم حقیقت چون از amd بیشتر خوشم میاد به دلم نشست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سری cpu شما نسل قدیم هستش و این یعنی دمای بالا و به طبع استحلاک قطعات
نظرم رو این حدود قیمت phenom ii x3 720 هستش با قیمت حدود ۱۲۵
اگر کار گرافیکی آنچنانی ندارید یه مین با چیپست amd 780g بردارید که یه گرافیک HD3200 آنبرد داره مثلا از برند asrock مدل a780gxh/128 که دارای ۱۲۸ مگ رم آنبرد هم هستش حدود ۷۵ ( این مین احتمال بالا ۸۰٪ میتونه cpu رو به ۴ هسته تبدیل کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
خازن حالت جامد داره و تا سالها خیالتون راحته
هارد هم که اگر وسترن دیجیتال بلک براتون گرون هستش سیگیت باراکودا 7200.12 مشکلات سری قبل رو نداره و قیمتش مناسبه ( سری 7200.11 یه مشکل اساسی تو فیرم وارش داشت که از بازار جمع شد )
کل این سیستم توان مصرفیش به ۲۰۰ وات نمیرسه براش یه پاور 500 وات معمولی کفایت میکنه که قیمتش بین 10 تا 15 تومنه
دی وی دی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مودم هم خوبه
این سیستم شاید بازی ها رو در حد 9500 اجرا نکنه ولی حقیقت اینه که بازیهای جدید گرافیکهای خوب میخواند وقتی که بازیهای آنچنانی رو نشه روی این سیستم بازی کرد چه 9500 باشه چه Hd3200 تفاوتی نمیکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته با این سیستم گیم بازی میشه کرد ( نید فور اسپید روی رزولیشن معمولی رو تست کردم نرم و خوب بود ) ولی خودتون میدونید دیگه کرایسیس نمیشه باهاش بازی کرد
موفق باشید

Bookmarks