من آخر متوجه نشدم الان یکی به من بگه
1-این 8 رشته پردازشی واسه گیم بدرد میخوره یانه به درد نمیخوره
2-اصلا پردازنده من تو بازی 4 هستس یا 8 هسته
3-الان پردازنده من توگیم 4 هسته ای یا 8 هسته ای
کاربر شهرسختافزار
من آخر متوجه نشدم الان یکی به من بگه
1-این 8 رشته پردازشی واسه گیم بدرد میخوره یانه به درد نمیخوره
2-اصلا پردازنده من تو بازی 4 هستس یا 8 هسته
3-الان پردازنده من توگیم 4 هسته ای یا 8 هسته ای
آخرین ویرایش توسط hosein1666 در تاریخ 29-04-20 انجام شده است
|
|
این طور به شما پاسخ میدم بعضی از بازی ها میتونند از قابلیت هایپر تردینگ برای بهینه سازی استفاده کنند . به طبع هشت هسته ای نیست ولی بستگی به نرم افزار و اون بازی دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosein1666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قصد خرید پردازنده جدید دارید بهتره به زیر پردازنده های 6 هسته ای فکر نکنید .
DOOM999 (29-04-20), hosein1666 (30-04-20)
کاربر فعال انجمن سختافزار
4هسته ایه ولی همونجور که استاد امید گفتن بعضی بازیها و برنامه ها ازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosein1666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدهایپر تردینگ بهره میبرن بعضی ها نمیبرن
باین بازیهای جدید منم توصیم 6 هسته ایه ولی قوی و فرکانس بالا که بتونی تفاوت رو احساس کنی مثل x3600 رایزن یا 9600k که باز x3600 رایزن سرتره یا اگرم بودجتون رسید 3700X که دیگه نور علی نوره
ولی
ولی به نظر شخص من واسه ران شدن گیم و روون بازی کردن همین7700 در کنار یه گرافیک قوی مثل 5700 سالها جوابگوهست واسه 60فریم و حتی بالاتر
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 29-04-20 انجام شده است
hosein1666 (30-04-20)
کاربر شهرسختافزار
ممنونم شما هم خیلی رو 5700 اصرار دارید ولی من الان اگه بخوام ارتقا بدم انویدیا 2000 رو بیشتر میپسندم بخاطر دما و فناوری ری تریسینگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بزار خیلی رک بگم اره من طرفدار شدید amd هستم یکی از دلایلش بخاطر قیمت گزاری مناسبش و عدم کم فروشی ضمنا دمای 5700xt و 5700 از 2070 و 2080 کمتره. این قضیه دمای بالای کارتای amd واسه قبل از معماری پولاریس بود نه الان قیمتشونم کمترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosein1666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قابلیت ری تریسنگ هم اون چیزی که من دیدم قابلیت خیره کننده ای نبود و بیشتر مانور تبلیغاتی انویدیا بود در ضمن در صورت فعال بودن ری تریسنگ فریم به شدت افت پیدا میکنه که حتی 2080 هم به زور تو بعضی بازی ها 50 فریم میده
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 30-04-20 انجام شده است
سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosein1666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RX 5700 Xt ، کارت گرافیک بسیار خوبی هست . کاملا با قیمت و مصرفی پا به پای nvida و همچنین بازدهی و فریم دهی خیلی خوب که برای کار شما هم به نظرم خیلی خوب باشه و تا ریزولیشن 2K را به راحتی جواب میده .
اگه کلا تا 10 تومن هزینه میکنید ، پیشنهاد منم همین کارت RX 5700 Xt هست که بسیار هم ارزش خرید داره اما اگه 13.5 تومن هزینه میکنید ، کارت RTX 2070 Super را پیشنهاد میکنم و تا آخرش که کارت RTX 2080TI که مناسب بازی ها در ریزولیشن 4K هست .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 30-04-20 انجام شده است
DOOM999 (30-04-20)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامی مجدد گلپسر .
این طور نیست .
بازی ها و نرم افزارها ، بصورت مستقیم با منابع سخت افزاری (مثل رم و cpu و ...) در ارتباط نیستند . بازی ها و نرم افزارها و کلا پروسه ها ، درخواست شون را به سیستم عامل میدن و این سیستم عامل هست که تصمیم به ارسال دستور در فلان زمان ، به پردازنده را میگیره .
بنابراین اصلا این معنا نداره که یه بازی یا نرم افزاری ، چند تعداد از هسته ی پردازنده را بشناسه یا نشناسه .
بازی ها و برنامه ها ، صرفا کدهاشون را در قالب نخ به سیستم عامل ارائه میکنن و سیستم عامل هم اگه صلاح بدونه ، نخ های اون برنامه را بصورت همزمان برای پردازنده ارسال میکنه (ممکنه بصورت همزمان هم ارسال نکنه) تا پردازنده تا هر وقت صلاح دونست ، بخشی از کدهای اون نخ را در بازه ی زمانی محدودی ، اجرا کنه .
بنابراین بازی ها و نرم افزارها ، فقط کدهاشون را در قالب نخ ارائه میدن . اینکه نخ های مختلف از اون بازی یا برنامه ، بصورت همزمان در چند هسته ی مختلف اجرا میشه یا نمیشه و کِی اجرا بشه یا نشه ، به تصمیم سیستم عامل و پردازنده بستگی داره .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این باره ، قبلا صحبت کردیم .
نظر منم نسبت به بودجه ، همینه .
مگر اینکه کاربر ، بعد از خرید گرافیک 2080TI ، باز حداقل بیش از 8 تومن بودجه داشته باشه و حداقل یه i5 9600K یا بالاتر با یه مادربرد خوب بخره .
DOOM999 (30-04-20), Speed Racer (30-04-20)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب متوجه شدم سجاد جان من الان یه چیز جدیدی که از شما یاد گرفتم اینه که نرم افزارها و بازیها ترد ها یا همون رشته های پردازشی رو میشناسن نه هسته های فیزیکی رو درسته؟
یعنی بحث هسته فیزیکی به طور کل از بین میره تو عملکرد درسته
SajjadKhati (30-04-20)
بله . درسته .
البته بحث شناختنِ نخ های پردازشی نیست . بلکه نخ های پردازشی را درست میکنن و به سیستم عامل تحویل میدن و ارائه میکنن .
سیستم عامل هم صرفا هسته های منطقی در پردازنده ها را به حساب میاره (همون چیزی که عموما به اشتباه ، به عنوان نخ در cpu ها میشناسن) چون کدها ، در هسته های منطقی اجرا میشن .
سیستم عامل هم همون رفتاری که قبلا توضیح دادم را با نخ ها انجام میده (ارسال به پردازنده برای اجرا و ...) .
بنابراین ، یه بازی یا نرم افزار ، اصلا کاری نداره که الان که داره در سیستم کاربر اجرا میشه ، پردازنده ی سیستم کاربر ، چه تعداد هسته داره . اون بازی یا برنامه ، اگه برنامه نویس اش لازم دونست ، نخ جدیدی میسازه (به هر تعداد که دوست داشت هم میتونه نخ بسازه) و این نخ یا نخ ها را در زمان خاصی میتونه به سیستم عامل ، تحویل بده . سیستم عامل هم هر وقت مناسب دید (نوبت به نخ اون بازی یا برنامه شد) ، اون نخ یا نخ ها را برای پردازنده ارسال میکنه تا پردازنده تصمیم بگیره که چه مقدار از کدهای هر نخ را اجرا کنه (و اینکه آیا هر نخ را در هر هسته ی مختلف بصورت همزمان اجرا کنه یا نه) .
داستان عملکرد این قضیه ، خیلی طولانی و بیشتر از این چیز هست . قبلا هم لینک دادم (لینک در پست 21) که در تاپیک مجزای دیگه ، کاملا مبسوط توضیح داده شد .
دقیق ، متوجه ی این تیکه نشدم .
منظورتون از "از بین میره" را متوجه نشدم .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 30-04-20 انجام شده است
DOOM999 (30-04-20), Speed Racer (30-04-20)
منظورم مبحث تفکیکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدهسته فیزیکی با هسته منطقی در اجرای برنامه بود
SajjadKhati (30-04-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks