سلام
به نظر من صبر کردن برای پردازنده های نسل سوم رایزن خرید RYZEN 5 3600 انتخاب خوبیه با یک مادربرد X470
کاربر شهرسختافزار
من در حد 14 میلیون میخام یه کیس ببندم یه تعداد قطعه هم نوشتم می خوام بدونم کدومشون مناسب هست و اگه قطعه بهتری هم هست ممنون میشم پیشنهاد بدید.البته پاورش رو 1050 گرین برداشتم البته نسبت به سیستم خیلی زیاده ولی خب وات بالایی برداشتم .
پردازنده: i5 8400
مادربرد: گیگابایت Z370p D3 گیگابایت Z390 UD
ایسوس tuf Z370 plus ایسوس tuf H370 pro gaming
رم: Gskill aegis 2*8 3000 cl 16
kingston hyperx fury 2400
گرافیک:1070 یا 1666ti
البته چون فن ها از طریق برد میخام کنترل بشن و احتمالا نورپردازی هم بزارم میخام مادربردم پشتیبانی کنه .
فروشنده بهم گفت نسل 8 اینتل بعده 6 ماه زود خراب میشن بهم از نسل 6 و 7 پردازنده معرفی کرد والا منم حیفم اومد برای نسل قدیمی هزینه کنم نمیدونم دیگه حرفش تا چه حد درست بوده.اورکلاک هم نمیکنم.
اگر قطعه بهتری سراغ دارید ممنون میشم بگید.
|
|
Speed Racer (05-10-19)
کاربر شهرسختافزار
اگه بخوایید برپایه اینتل پیشنهاد بدید چه سیستمی رو پیشنهاد میدین؟
کاربر فعال انجمن سختافزار
من مینویسم ولی حرف استاد امید درسته چون نسل 3 رایزن فوق العاده خوش قیمت و قوی هستش صبر کنید عرضه شه
CPU: Intel Core i5-8500
MB: MSI H310M Pro-VH
VGA: Asus RTX 2060 OC Dual 6GB
RAM: 2 *Crucial Ballistix 8GB DDR4 2400Mhz CL16
SSD: AData Ultimate SU650 240GB
DD: Western Digital Blue 1TB
PSU: Green GP600B-HP Plus Gold
notus 200 cooler
Case: Green Striker Gaming
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 02-10-19 انجام شده است
AMD>INTEL (02-10-19), Speed Racer (05-10-19)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون از پیشنهادتون.اگر بخوایید از قطعاتی که در ابتدا برای برد و رم نوشتم یکی انتخاب کنید و بر اون اساس بنویسید کدوما رو انتخاب میکنید؟(راستش من یکبار صبر کردم برای سیستم انقدر قیمتا گرون شد که دیگه جرات صبر کردن ندارم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
مشکلی نداره براساس نوشته خودت مینویسم ولی اینجوری پولت کم میاد باید گرافیک ضعیفتر انتخاب کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU: Intel Core i5-8500
MB: asus tuf Z370 plus
VGA: Gigabyte Aorus GTX 1660 Ti Gaming WF 3X 6GB
Gskill aegis 2*8 3000 cl 16 ram
DD: Western Digital Blue 1TB
CPU Cooler: Green Notus 200-PWM
PSU: Green GP500B-HP Plus Gold
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنونم.فقط اگه پردازنده 8400 i5 باشه که مشکلی نیس؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین من این گرافیک رو توی نت تو فروشگاها پیدا نکردم اطلاع دارید که در مغازه ها موجود هست یا خیر؟
تو گرافیک های 1660ti کارتهای ایسوس رو تو فروشگاههای اینترنتی دیدم از بقیه برندا چیزی ندیدم.اون هم مدلهای dual یا tuf gaming یا ph gtx هستند.از این 3 تا کدوم بنظرتون بهتره؟اگه گزینه بهتری نبود 1070 رو چطور میبینید؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درکل انتخابهای خوبی نکردید واسه بورد و پردازنده و رم بعد مجبورید جای 2060 از 1660 استفاده کنید که ضعیفتره و پردازنده نچندان قوی 8400
اگه واسه رایزن نسل 3 صبر نمیکنید پیشنهاد دومم اینه
MB: Asus Prime B350M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600
RAM: GSkill Ripjaws V 2×8GB=16GB DDR4 2400MHz CL17
VGA: Asus RTX 2060 OC Dual 6GB
HDD: Seagate Barracuda 1TB
PSU: Green GP600B-HP Plus Gold
Case: Xigmatek Frontliner
AMD>INTEL (02-10-19), Speed Racer (05-10-19)
کاربر شهرسختافزار
7.png
نظرتون راجب این سیستم چیه؟فقط یه سوالی داشتم شنیدم میگن نسل 9 اینتل که پسوند f دارند مثل 9400f خیلی داغ میکنن بنظرتون این حرف حقیقت داره و خریدش صلاح هست یا خیر؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سری F اینتل پردازنده هایی هستند که گرافیک توکار حذف شدند . به دلیل غیر فعال سازی واحد IGPU احتمالا دما کمتری باید داشته باشند . به شخصه مشکل حرارتی این سری را نشنیدم .
البته حرف و حدیث درباره این سری زیاده خیلی ها اعلام میکنند این پردازنده ها مدلهایی هستند که اینتل به دلیل پاره ای از مشکلات بخش گرافیک را غیر فعال کرده است .
DOOM999 (05-10-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks