این مونیتور رزولیشن 1440 *900 هست . بالاتر از hd . ولی اگر بودجه ندارند . میتوند بعدا تهیه کنند . چون hd رزولیشن 1360 768 هست
https://en.wikipedia.org/wiki/Display_resolution
سلام میخواستم یه سوال ببرسم میخواستم بدونم که سیستم زیر :
CPU - Intel Core i5 4690K
VGA - Galax GTX 960 OC
RAM - KingSton HyperX Fury 1866 8GB CL10
توسط این مانیتور قدیمی جوابگو هست یا خیر مدل مانیتور SAMSUNG SyncMaster 923NW
Samsung SyncMaster 923NW Specs - CNET
چون این سیستمو میخوام واسه کسی ببندم که بودجش محدود به 2800 است و نمیخوام که زیاد خرج مانیتور کنم کاربردش گیمه فقط میخوام بازی ها روش به حالت عادی اجرا بشه و کیفیت مهم نیست فقط چشم رو اذیت نکنه و معمولی باشه آیا امکان داره ؟ من تو مشخصاتش تو سایت سی نت دیدم که زده اچ دی هست فک کنم اگه آچ دی باشه دیگه مشکلی نداره نظر شما چیه ؟
|
|
این مونیتور رزولیشن 1440 *900 هست . بالاتر از hd . ولی اگر بودجه ندارند . میتوند بعدا تهیه کنند . چون hd رزولیشن 1360 768 هست
https://en.wikipedia.org/wiki/Display_resolution
ممنون یعنی مشکل خاصی نداره و راحت میشه باهاش کار کرد و اینکه چون رزولیشن HD 720 هست یعنی این از اچ دی بالاتره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و یه سوال دیگه چون این کارت گرافیک از VGA بشتیبانی نمیکند میشه از تبدیل DVI به VGA استفاده کرد و میتونین یه مدل معرفی کنیذ.
بله میتونید از تبدیل استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arvin.rog برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
یه سوال دارم الان داشتم تو اینترنت سرچ میکردم که به کارت Sapphire NITRO R7 370 OC Dual-X 4GB GDDR5 برخوردم با قیمت 800 تومان به نظرتون بهتر از 960 هست من که خودم عاشق AMD هستم اینم لینکش:
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: Sapphire NITRO R7 370 OC Dual-X 4GB GDDR5
به نظرم ارزش خرید دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arvin.rog برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعا 960 را بگیر و توی اون رنج قیمت ( 750 تومن ) به هیچ چیز دیگه فکر نکن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arvin.rog برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون اخه 2 گیگ کجا و 4 گیگ کجا 128 بیت کجا و 256 بیت کجا به نظرم 960 فقط یه ذره فرکانس کلاکش بالاتر از 370 هست تو بقیه 370 بهتره میتوتین با دلیل بگین چرا 960 ممنون میشم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks