سلام درخواست مشاوره برای خرید هندزفری تا 800 تومن رو دارم
برای موبایل میخوام کاربری یک ساعت ورزش و گوش دادن به موزیک
تو گوشی باشه ولی سرش اینجوری نباشه:
110490789.jpg
سرش اینجوری باشه:
Original-Wireled-HandsFree-Samsung-Galaxy-A50.jpg
سلام درخواست مشاوره برای خرید هندزفری تا 800 تومن رو دارم
برای موبایل میخوام کاربری یک ساعت ورزش و گوش دادن به موزیک
تو گوشی باشه ولی سرش اینجوری نباشه:
110490789.jpg
سرش اینجوری باشه:
Original-Wireled-HandsFree-Samsung-Galaxy-A50.jpg
آخرین ویرایش توسط lii در تاریخ 10-11-21 انجام شده است
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونطور که من یادمه مدلهای بالا رده اکثرا دارای بالشتک لاستیکی هستند و این مدل که شما گذاشتید فقط هندزفری های معمولی در مدوده 100 تومن دارند .به این دلیل که این طراحی قدیمی شده و شرکت ها از طراحی بالشتک پلاستیکی استفاده میکنند .
lii (10-11-21), Optimus Prime (11-11-21)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان این مدل بدون لاستیکه دیگه قدیمی هم نیست:
هندزفری بلوتوثی شیائومی مدل Earphone 2 Basic حدود قیمت 600
cf95026c23552fe3b840ceccadd93f05b855fca6_1597342905.jpg
و همچنین
هندزفری بلوتوثی لنوو مدل EF EARBUDS QT83 حدودا 560
71c635a972ab97d29b6f3c2981d528ca19784e9d_1627322635.jpg
یکی اگر از همین دست معرفی کنید ممنون میشم!
گوشی هایی که لاستیک دارند میرن داخل کیپ میشن و اصلا حس خوبی ندارن رو گوشی ها هم از بالای سر رد میشن دوس ندارم اگر از پشت رد بشن بهتره
- - - Updated - - -
آخرین ویرایش توسط lii در تاریخ 10-11-21 انجام شده است
این پست رو کمی دیر دیدم، تا 800 بیشتر ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چاره ای نیست باید ارزون ها یکی رو انتخاب کنید چون 90 درصد بالشتکی هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون مدل شیائومی مرجوعی زیاد داره فقط حضوری خرید کنید. یکسری هم کپی هستند
معمولا زیر 900 تومن شیائومی های کپی هست .
|
من شیائومی earphons 2 basic رو با شش ماه گارانتی خریدم
صدا و مکالمه خوبه البته به نظر میاد تاچش مشکل داره یا شایدم من بلد نیستم
از کجا میشه فهمید کپیه؟
سریال رو اینجا زدم گفت وجود ندارد البته فکر کنم این برای گوشیه:
کد:https://www.mi.com/global/verify/#/en/tab/imei
lii (11-11-21)
Vendor (BT CARD): Tiinlab Corporationبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای من اینو زده البته دستبند شیائومی رو زده unknown که مطمئنم اصله
پس به نظرتون مرجوع کنم؟ میکروفن و مکالمش عالیه من جبرا و فیلیپس هم دارم مکالمشون افتضاح بود البته رو گوشی بودند.
تنها گزینه هایی که با این قیمت باقی میمونند هایلو و لنوو هستند
اگر اوکیه به نظرم مرجوع نکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرکت Tiinlab Corporation به نظر نمیرسه شرکت بدی باشه به هرحال تصمیم با خودتون است .
lii (11-11-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks