دوستان یک ام پی تری پلیر تا حدود 60 هزار تومن معرفی کنید.اگه یه صفحه واسه نمایش عکس داشته باشه که عالی میشه.
بعد یه ear phone با باس کیفیت عالی برام معرفی کنید تا 30 تومن هم پول میدم.اگه پایین تر باشه که چه بهتر.
با سپاس.
دوستان یک ام پی تری پلیر تا حدود 60 هزار تومن معرفی کنید.اگه یه صفحه واسه نمایش عکس داشته باشه که عالی میشه.
بعد یه ear phone با باس کیفیت عالی برام معرفی کنید تا 30 تومن هم پول میدم.اگه پایین تر باشه که چه بهتر.
با سپاس.
Where is my LOVE..!!
Where is my HOPE.!!
Where is my reason to LIVE
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز MP3 Player Sony انواع مختلف در رنجهاي قيمتي مختلف داره و به نظر بنده توي اين قيمتها بهترين انتخابه. به نمايندگيهاي سوني بريد و نمونه هاي متععدش رو ببينيد و انتخاب کنيد(همه خوبن).
Ear Phone هم سوني مدل EX85P فوق العادست. فکر کنم حدود 35000 تومانه. ولي با صداش مي شه زندگي کرد.
SSA Super V.I.P
اگه Earphone پایین تر میخواید هزینه کنید ، Creative EP630 هم خوبه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
reza76622201 (28-06-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام
من با سونی موافق ترم
ولی به نظرم ZEN ُStone از کریتیو هم خوبه دو قابلیتی که داره یکی کیفیت صدای بالاست و یکی هم مدت زمان پخش طولانی . از هدفون مناسبی هم برخورداره . فکر میکنم دو گیگش حدود 45 باشه .
کاربر شهرسختافزار
این پلیر به نظرم خوب هست : http://www.orado.com/item-%DA%A9%D8%...PLUS-1GB-i/883
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks