JiMmY.j (24-12-14)
کاربر شهرسختافزار
درود
یک mp3 player samsung yp-u6 دارم یک سال از سنش گذشته حالا شارژ نمیگیره به سیستم(Pc) که میزنم روی صفحه نمایش ش نشون میده که داره شارژ میشه ولی پس از گذشت 4 ساعت شارژ روشنش میخوام بکنم روشن نمیشه..
دوستان مشکل رو چطور حل کنم نرم افزارش رو ندارم اگه کسی داره کمک کنه !!
ممنون
JiMmY.j (24-12-14)
|
|
SSA Hardware/Tech Editor
به نظر مشکل از باتری تون باشه تا خوده MP3.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
salpc (24-12-14)
کاربر شهرسختافزار
باتریش سرخوده .از باتری های قلمی نمیخوره..
اگه مطمئنی باطریش خرابه یا باید ببری نمایندگی باطریش رو عوض کنه یا اینکه خودت از باز تهیه کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Hardware/Tech Editor
یه احتمال زیاد مشکل از باتری باشه. اگه گارانتی داره ببرید اونجا. وگرنه خودتون بازش کنید و از بازار باتریش رو تهیه کنید.
salpc (24-12-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
گارانتیش تموم شده .چطور بازش کنم اصلا جای پیچی نیست انگار پرس شدست . راهنایی کنید لطفا
مدل دقیقش رو بنویسید .البته اینا یک ایسی شارژ هم دارند که خراب میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مدلش
samsung YP-U6
2 گیگ هست
تو یو$تیوب نحوه باز کردنش هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks