به نظرم من فقط لینوکس هر چی باشه خوبه ولی اگه حرفه ای می خواین ردهت و اگه می خواین کار باهاش راحت تر باشه اوبونتو
نقطه
کاربر شهرسختافزار
دوستان من یک سوال داشتم بهترین سیستم عاملی که در زمینه Networking و Hacking وجود داره چه سیستمی هست منظورم اینه که در حال حاضر در منبع باز چه سیستم عاملی در شبکه بهترین کارایی رو داره و بهتره که روی اون کار کرد و در مورد Hack بیشتر هکر ها به چه نوع سیستم عاملی علاقه دارن و چرا.
|
|
کاربر شهرسختافزار
به نظرم من فقط لینوکس هر چی باشه خوبه ولی اگه حرفه ای می خواین ردهت و اگه می خواین کار باهاش راحت تر باشه اوبونتو
نقطه
Saeed-Milan (20-11-09)
سلام ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین .. کلا به خودت بستگی داره. تو ممکنه مایکروسافتی باشی و با ویندوز بتونی تمام سیستم های عامل دیگر رو هم هک کنی , ممکن هم هست لینوکسی یا یونیکس باشی و با اون کار کنی.
در کل بستگی به خودت داره.
نرم افزار های هک بهترینشون لینوکسی هستن و بنابراین ممکنه تو استفاده از برخی از نرم افزار های دچار محدودیت بشی و ناچر شی بر سمت لینوکس. ( البته الان تقریبا نسخه ویندوزیشون هم اومده ) ولی یه هکر باید اطلاعات لینوکسی خوبی داشته باشه.
بعبارت ساده تر کسی که صفر و یک رو می فهمه از کسی که if / else / این چیزا رو می فهمه درک بالاتری داره.
اگر دقت کنی اکثر هکر ها یه دنیای صفر و یک دارن ( فقط Command و دیگر تمام ! )
پی نوشت » یه توزیع از لینوکس هست با نام Backtrack که اکثر نرم افزار های هک داخلش هست و باهاش می توی کلی کار انجام بدی اما به شرطی که لینوکس رو خیلی خوب بلد باشی :)
موفق باشی ...
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
javadshahvand (21-11-09), nasiban (20-11-09), ripek (21-11-09), Saeed-Milan (20-11-09)
کاربر شهرسختافزار
برادر Extreme نظرت در مورد فدورا چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوستان براي راه اندازي سرور كدوم نسخه لينوكس رو پيشنهاد مي كنيد
کاربر شهرسختافزار
زیاد فرق نمی کنه به نظر من فدورا
نقطه
Saeed-Milan (21-11-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست من من نفهميدم منظور شما چيهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ripek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اوبونتو سرور رو امتحان کن.
برای شروع خیلی خوبه و قابل فهم تره
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
ripek (21-11-09), Saeed-Milan (21-11-09)
کاربر شهرسختافزار
برادر Extreme ممنون از جوابت ولي به نظر شما قويترين سيستم براي شبكه چيه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Xtreme (21-11-09)
ببین سعید جان ..
الان من یا هر دوست دیگه به شما بگه قویترین مثلا فلان سیستم هست کمکی به شما نمی کنه
شما باید از مقدمات و بعبارت بهتر از سطوح ساده و پایین شروع کنی و رشد کنی.
کم کم خودت متوجه میشی چی به درد کارت می خوره , چون اصولا شبکه احتیاج به جهت گیری داره باید کمی رشد کنی و بعد متوجه شی که جهتت به کدوم سمت هست و بعد انتخاب کنی.
آخرین ویرایش توسط Xtreme در تاریخ 21-11-09 انجام شده است
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
ripek (21-11-09), Saeed-Milan (21-11-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks