کامپیوتر من ویروسی شده بود بعد از کلین کردن درایوها یک سری پوشه ها محو شدن اما وجود دارن چه جوری برشون گردونم.مثلا فولدرprogram files jتو درایو cمحو شده اما برنامه ها همه کار میکنند
کاربر شهرسختافزار
کامپیوتر من ویروسی شده بود بعد از کلین کردن درایوها یک سری پوشه ها محو شدن اما وجود دارن چه جوری برشون گردونم.مثلا فولدرprogram files jتو درایو cمحو شده اما برنامه ها همه کار میکنند
|
|
سلام دوست عزیز ، به انجمن PCNetwork خوش اومدید.
اگه مشکلت فقط برای درایو C هست و برنامه های این درایو برات مهم نیست احتمالا با نصب مجدد ویندوز درست بشه. ( درایو C فرمت بشه )
البته قبلش هم با آنتی ویروس که اگر کسپراسکای باشه بهتره کل درایو ها رو اسکن کن !!! احتمال زیاد جواب بده .
راه دیگه هم داره از توی رجیستری که الان یادم نمیاد . اگه دوستان دیگه خاطرشون هست ممنون میشم بگن .
آخرین ویرایش توسط Security در تاریخ 16-12-07 انجام شده است
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز بعد از اینکه با کسپرسکی چک کردم این طوری شده یک سری فولدرام محو شدن ولی وجود دارند.میخوام بدون نصب ویندوز درست بشه .ممنون اگه راهنماییم کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SECURITY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز به این تاپیک مراجعه کنید : http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?p=51399
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks