Windows PowerShell
را باید در حالت ادمین باز کنی
Press Windows Key + R on your keyboard
Key in PowerShell and hit Enter.
Right click on the PowerShell icon on the taskbar and select Run as Administrator.
سلام. به مشکل بر خوردم نرم افزارها رو وقتی رو آیکنشون کلیک راست میکنم وقی pin to start میزنم کار نمیکنه (البته از توی استارت اینجوری نیست وقتی پین میشه دیگه unpin to start کار نمیکنه)
مشکل از کجاست. توی رجیستری هم چیزی به اسم Explorer وجود خارجی نداره.
|
Windows PowerShell
را باید در حالت ادمین باز کنی
Press Windows Key + R on your keyboard
Key in PowerShell and hit Enter.
Right click on the PowerShell icon on the taskbar and select Run as Administrator.
mahone (15-12-17)
لطفا ادامه ش رو هم بگید
سلام
شما کلیدهای زیر رو فشار بده از روی صفحه کلید
CTRL+Shift+ESC
حالا در پنجره باز شده در نوار منو ، روی file کلیک کن و روی Run new task کلیک کن و explorer رو تایپ کن و OK کن
mahone (15-12-17)
[برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدPHP Code:
https://www.tenforums.com/tutorials/37258-add-remove-pin-start-context-menu-windows-10-a.html
mahone (15-12-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایتی که لینکشو گذاشتین باز کردم و دو تا فایلو دانلود کردم و مشکل حل شد البته فقط از قسمت استارت منو که پین و آن پین میکنم درست شد. فقط مشکل اینجاست که قبل این کار یک نرم افزار که جایی که نصب شده از داخل پوشه وقتی رو آیکنش راست کلیک می کردم گزینه pin to start داشت الان یگه نیست.
|
mahone (15-12-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه فرقی نکرد. یک مشکل دیگه هم هست اینکه بعضی ها رو که پین میکنم وقتی ری استارت میکنم یا سیستم رو دوباره خاموش و روشن میکنم کلاً از قسمت پین پاک شده و باید دوباره پین کنم.
فقط مشکل ویندوز دیفیندر چیه بعضی اوقات با ری استارت سیستم آیکنش توی نوار ابزار نمیاد.
آخرین ویرایش توسط mahone در تاریخ 15-12-17 انجام شده است
این رو باید چک کنم . احتمال داره به خاطر اپدیت هایی باشه که می گیردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آپدیت اتوماتیک ویندوز رو از توی سرویس قطع کردم.
من به خاطر اینکه سه تا ویروس وارد سیستم شد مجبور به تعویض ویندوز کردم.
البته ورژن قبلی ویندوزم 1703 (رد استن 2) بود که بعد ورژن 1709 رو دانلود کردم و از طریق DVD اقدام به آپدیت به ورژن 1709 کردم. که هیچ مشکلی نداشت.
بعد از تعویض ویندوز که فقط 1709 رو نصب کردم این مشکل رو دارم.
البته یک آپدیت دارم حدوداً 1 گیگ البته مال ورژن 1703 هستش اگه اونو نصب کنم امکان داره این مشکلات حل بشه؟؟؟
آخرین ویرایش توسط mahone در تاریخ 15-12-17 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks