دو نسخه ويندوز رو نميشه . برنامه هايي كه براي اين كار هستند.فقط يك نسخه از ويندوز رو پشتيباني ميكنند .
کاربر شهرسختافزار
درود
از دوستان درخواست راهنمایی دارم ایا چطور میشه در یک فلش مموری هم ویندوز xp و 7 را اجرا کرد بنده در یک فلش مموری میتونم انجام بدم ولی هردو سیسیتم عا مل را در یک فلش مموری نمیتونم انجام بدم بصورت منو دربیاد اگه نرم افزار در این زمینه هست که بشه این کار را انجام داد از دوستان خواهش میکنم همراه با اموز ش تصویری بزارن ممنون
|
|
کاربر شهرسختافزار
درود
بنده دیدم دوستان که در خدمات کامپ.تری هستند این کار را با یک فلش مموری انجام میدن
کاربر شهرسختافزار
درود
خیلی باهاش کار کردم ولی موفق نشدم اگه نرم افزار سراغ دارید که ساده باشه معرفی کنید همراه با اموزش تشکر
|
|
Universal USB Installer 1.9.5.2
Universal USB Installer 1.9.5.2 بوت و نصب سیستم عامل از طریق USB | دانلود رایگان نرم افزار
*MoJtAbA* (21-02-14), overclock990 (21-02-14), salar9998 (21-02-14)
Universal USB Installer 1.9.5.2
Universal USB Installer 1.9.5.2 بوت و نصب سیستم عامل از طریق USB | دانلود رایگان نرم افزار
*MoJtAbA* (25-02-14), overclock990 (21-02-14)
کاربر شهرسختافزار
حاالا واقعن ميشه؟ اصلا كاري هم ندارم دوست گرامي جناب Amd &intel ميشه يه لطفي كنيد نرم افزاري بزاريد كه بشه ويندوز رو از طريق فلش نصب كرد؟
*MoJtAbA* (25-02-14)
بله چرا نشه من امروز با Universal USB Installer 1.9.5.2 تونستم ويندوز سون رو روي يك eepc اسوس نصب كنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks