کندی نت واسه سرویس هایی که داره هست همش فعاله و همینطور آپدیت ش باز هست باید اون هارو غیر فعال کنی تا درست شه.
[آموزش غیرفعال کردن آپدیت خودکار در ویندوز 10[/SPOILER]
10 : اگه گرافیکت از dx12 پشتیبانی میکنه عالیه
سلام
من کدام ویندوز زو نصب کنم 8.1 یا 10
الان ویندوز 10 دارم که مشکل کندی نت دارم
کارمم گرافیک بازی و نرم افزار هست در کل یعنی همه چی
کدوم ویندوز رو پیشنهاد میکنید
|
کندی نت واسه سرویس هایی که داره هست همش فعاله و همینطور آپدیت ش باز هست باید اون هارو غیر فعال کنی تا درست شه.
[آموزش غیرفعال کردن آپدیت خودکار در ویندوز 10[/SPOILER]
10 : اگه گرافیکت از dx12 پشتیبانی میکنه عالیه
omegaweb (12-08-16)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omegaweb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعا ویندوز 10 آینده سیستم عاملهای سیستمهای ماست پیشنهاد میدم روی همین ویندوز بمونید
این لینک را هم مطالعه بفرمائید شاید به کارتون بیاد
[ترفند ویندوز 10] رفع مشکل کند شدن اینترنت پس از نصب آپدیت Anniversary
گرافیکم gtx 960 4gddr5 هست
- - - Updated - - -
گرافیکم gtx 960 4gddr5 هست
salpc (13-08-16)
مقایسه سه تا ویندوزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omegaweb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
a1.png
a2.png
ولی من به شخصه ویندوزی رو نصب می کنم که هم روی اون تسلط کامل دارم، هم درایورهاش رو دارم و هم تمام نرم افزارهای مرتبط و تست شده
یه ضرب المثل می گه : سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندن
یعنی وقتی یه سیستم داره خوب کار می کنه چه نیازی به ارتقا داره
مثلا مرورگر اج، نوک انگشت فایرفاکس هم نمی شه چرا باید برای داشتن یه همچین مرورگری که نمی خوام ازش استفاده کنم این همه وقت تلف کنم
الان نسخه نهایی ویندوز 10 منتشر شده ولی هنوز مشکلاتی داره که حل نشده به نظز من اگه می خوای ویندوز 10 نصب کنی بزار مشکلات اصلیش برطرف بشه تا چند ماه دیگه بعد نصبش کن گرچه مدام به روز می شه اما اولین نسخه ای که ایراد اساسی نداشته باشه رو دانلود و نصب کن
من هنوز ویندوز 7 دارم
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks