با سلام
براي اينكه بخواهم لينوكس را نصب كنم و همچنين نرم افزارهاي ضروري و بازي روي آن نصب بايد چكار كنم؟ در ضمن اگر ميشه ورژنهاي مختلف لينوكس را معرفي كنيد و توضيح مختصري در آنها بدهيد.
کاربر شهرسختافزار
با سلام
براي اينكه بخواهم لينوكس را نصب كنم و همچنين نرم افزارهاي ضروري و بازي روي آن نصب بايد چكار كنم؟ در ضمن اگر ميشه ورژنهاي مختلف لينوكس را معرفي كنيد و توضيح مختصري در آنها بدهيد.
|
|
مدیر سابق انجمن
سلام خدمت شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 376 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول اینکه برای شروع پیشنهاد میکنم از یک توزیع معروف مثل Ubuntu استفاده کنید چون جامعه کاربری زیادی داره و احیانا اگر سوال یا مشکلی داشتید راحتتر جوابتون رو پیدا میکنید
برای نرم افزار ها و بازی های لینوکسی چنان چه اینترنت پرسرعت دارید به راحتی میتونید از توی خود لینوکس دانلود کنید و نصب کنید
برای نصب خود لینوکس هم طبق آموزش زیر عمل کنید
راهنمای قدم به قدم و مصور نصب Ubuntu به صورت dual boot با ویندوز XP
عضو VIP شهرسختافزار
اردلان جان نظرتون درباره توزیع Mandriva چیه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی فکر Mandriva بر پایه KDE باشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر سابق انجمن
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mandriva یک توزیع تجاری هستش و rpm بیس هستش و هم ردیف Fedora است و از میر کار گنوم استفاده میکنه
البته تمام Distribution های لینوکس از یک هسته یا Kernel استفاده می کنندو بنابراین از نظر پایه Mandriva هیچ فرقی با Fedora نداره فقط توی اینترفیس متفاوت هستند و صد البته توی آپشن هایی که به کاربر میدن
برای شروع باز هم تاکید میکنم از یک توزیعی استفاده کنید که جامعه کاربری زیاد داشته باشه یعنی مشکلاتی که برای شما ممکنه پیش بیاد قبلا برای کس دیگه پیش اومده و جواب اون خیلی راحت پیدا میشه
کلا توزیع های لینوکس به دو بخش تقسیم میشن
Debian بیس و rpm بیس
که اوبونتو - دبیان و.... جز دبیان بیس هستند
فدورا - اپن سوزه - مندریوا و.... جز rpm بیس ها هستند
KDE - Gnome - XFCE اینا همگی میز کار هستند
یعنی شما میتونید روی تمام توزیع های لینوکس KDE نصب کنی و ظاهر اون لینوکس بشه مثل KDE در اصل میشه به عنوان تم تلفیشون کرد ولی خیلی با اون تم ویندوزی فرق دارند
سوالی بود در خدمتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
من شخصا خودم از Ubuntu خوشم اومده!
به نظرتون کدوم توزیع Ubuntu بهتره ؟
نسخه Live ش گیر میاد!
راستی تو سایت Ubuntu.com میتونید یک ورژن کاملا رایگان از این توزیع رو سفارش بدید! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر سابق انجمن
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله اوبونتو برای شروع به شدت توصیه میشه
نظرمم اینه که دنبال لایو نرید و اوبونتو رو نصب کنید فوق فوق فوق بدتون اومد پاکش میکنید
من خودم به جای اوبونتو Linux Mint 7 رو پیشنهاد میکنم
این توزیع بر پایه اوبونتو هست یعنی همون اوبونتو هست ولی یه سری چیز های اضافی مثل کدک ها و برنامه ها روش نصب شده و کار رو راحت تر کرده
اگر میخواهید دانلود کنید از لینک زیر میتونید بگیریش
http://ftp.heanet.ie/pub/linuxmint.c...inuxMint-7.iso
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست گرامي اوبونتو 9.04 را نصب كردم ولي نه صدا داره و نه گرافيكش نصب مي باشد بايد چكار كنم كه نصب بشه؟ (گرافيك: gforce 9400 gt 512 mb وصدا: realtek ميباشد)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks