ایول به مرامتون واقعا ایول
این پست مال یک ماه پیشه عجب سریع جواب میدید
نمیدونم چرا هر وقت من سوال می پرسم اینقدر دور جواب میدید یا اصلا جواب نمیدید
یک پست دیگه هم دادم توی یه تاپیک دیگه مال سه ماه پیش اونم بی جوابه و وقتی دوتا پست پشت سر هم میدم که چرا جواب نمیدید شما میگید چرا پشت سر هم پست دادید
حالا مشکلمو میگم شاید یک با مرام پیدا بشه که بعید میدونم
من ویندوز رو دوباره عوض کردم مشکلات مثل خاموش نشدن ویندوز بر طرف شد اما هنوز بعضی وقتها ریست میشه همش در بازی نیست خیلی کم در بازی اتفاق میفته که ریست بشه بیشتر وقتی توی my computer هستم یا بیشتر اینتر نت کسی میدونه باید چکار کنم؟
وقتی هم که ریست میشه اول یک صفحه ی آبی میاد.
تیک اتوماتیک ریست شدن را برداشتم دیگه ریست نمیشه و فقط صفحه آبی میاد و نمیزاره با کامپیوتر کار کنم تا ریست بشه.
واقعا این بار جواب میدید یا باید یک سال دیگه بیام توی این تاپیک بگم سالگرد پست بی جواب.
@ amirpcp30

با سلام

مشکل شما بیش تر به دلیل سخت افزاری هست تا ویندوز!

اگر به FireFox کار می کنی و سیستم Restart میشه با صفحه آبی ! قطعا به دلیل رم هاتون هست.
رم های دیگه رو تست کنید.

در بعضی مادربوردها باید ولتاژ CPU و Ram رو به طور دستی وارد کنید تا اطمینانتون نسبت به عملکرد سیستم بالا بره !

همین دو دقیقه پیش من تو فایرفاکس داشتم کار می کردم که سیستم Restart شد. چون سیستم رو اوکلاک کردم و محیط اینجا هم خیلی گرمه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel C2D E7200 - 2.53GHZ در تابستان میشه 3.6GHZ ! در زمستان 3.8GHZ ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

این قضیه دو تا CPU چیه؟ منظورتون Dual Core هست ؟
cpu:2*3.60 intel
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید