نرم افزار EasyCD رو نصب کن و تنظیمات دلخواهت رو انجام بده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید1. اول که ویندوز میخواد بالا بیاد 2 تا گزینه بوت داره
اولی earlier version of windows هست و دومی windows 7
میخوام دیگه این لیست نیاد و مستقیم بره تو windows 7 باید چیکار کنم؟
با خود ویندوز 7 هم میشه ولی من الان رو XP هستم و نمی تونم بتوضیحم!
اینو تو اون تاپیک گفتم! باید دنبال یه کرک معتبر باشی! به سافت گذر یه سر بزن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2. ویندوزم با هیچکدوم از کرک هایی که پی 30 دانلود گذاشته بود اکتیو نشد و 30 روزه هست. کرک جدید ندارین؟
حتما درایوی بوده که ویندوزی دیگه روش نصبه و ویندوز Seven هم به دلیل سیاست هاش دسترسی به اون درایو3. یکی از درایو هام ناپدید شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 10 تا درایو داشتم الان 9 تاست. لازم به ذکره که بگم من 2 تا هارد دارم یکی ساتا و یکی ide و اون درایوی که ناپدید شده یکی از درایوهای هارد ide بوده. کجا رفته؟ چطوری برگردونمش؟
رو بهتون نمیده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا به دلیل عدم سازگاری درایور Lan تون با ویندوز Seven هست! (اگر تو XP چنین مشکلی رو ندارید!)4. مهمترین مشکلم نشناختن لن هست
مودم adsl با usb وصله به کامپیوترم و از طریق لن کامپیوتر به لن کامپیوتر دوم خونه اینترنت رو به اشتراک میذاشتم
قبل از اینکه adsl رو نصب کنم local area conection مربوط به لن بود
اما وقتی usb مودم adsl رو نصب کردم دیگه کانکشن لن کامپیوترم نیست و نمیاد. چطوری بیارمش؟
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks