روی یه درایو دیگه امتحان کردی؟ درضمن رم سیستم رو هم عوض کن دوباره تست کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام
يكي از دوستان يه سيستم آورده كه روش ويندوز نصب نميشه سي دي ويندوز رو مي زارم بعد از 10 بار ري استارت يك بار قسمت hardware inspectin اومد و بعد پيغام زير رو نشون داد وقتي سي دي ويندوز رو ميزارم --- اين علامت در حالت تيك براي چند لحظه مياد و دوباره صفحه به صورت سياه و ثابت است
inf file txtsetup.sif is corrupt or missing . status 4096
setup cannot continue . press any key to exit
من فكر كردم سي درام خراب است و يا خود سي دي ويندوز
سي دي ويندوز رو روي سيستم خودم گذاشتم قسمتهاي اول نصب بويندوز به راحتي لود شد . براي تست سي دي رام هم يك سي دي لينوكس گذاشتم سي دي لينوكس به راحتي در حالت بوت اجرا شد و مي خواست نصب بشه
به نظر شما مشكل چيه ؟
اين سيستم قديمي است
با تشكر
Comodo Internet Security
|
|
کاربر شهرسختافزار
روی یه درایو دیگه امتحان کردی؟ درضمن رم سیستم رو هم عوض کن دوباره تست کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من هم یه بار این مشکل رو داشتم با تعویض cd-rom درست شد !! در ضمن تعویض رم یا اسلت رم هم میتونه درستش کنه .
D J V A H I D (15-01-10), K1LOU (16-01-10)
K1LOU (16-01-10)
یه Cd-rom دیگه بنداز ببیین چی میشه !
K1LOU (16-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks