سلام دوستان
امروز سیستمم اتوماتیک به یرویس پک 3 اپدیت شد این اپدیت رو واسه بعدا که دوباره ویندوز عوض کردم چه جوری نگه دارم که دوباره نیاز به اپ نداسته باشه
سلام دوستان
امروز سیستمم اتوماتیک به یرویس پک 3 اپدیت شد این اپدیت رو واسه بعدا که دوباره ویندوز عوض کردم چه جوری نگه دارم که دوباره نیاز به اپ نداسته باشه
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
|
|
ویندوز اوریجیناله ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه اینطوره که باید بک آپ بگیری ازش که به 1001 روش میشه مثلا با خود ویندوز با نورتن گوست با نرو با . . . .
اگر هم نیست که میتونی سی دی شو بگیری 1000 تومن!
عزیز من اگه ویندوزم اورجینال نبود که خل نبودم بخوام اپدیتشو نگه دارم
psu 530 green
& xbox 360
یک راه نسبتا ساده : محتویات پوشه دانلود در مسیر زیر رو کپی کنید بعد که ویندوز نصب کردید دوباره سرجاش کپی کنید بعد به اینترنت وصل بشید تاچک بشه و درصورت سالم بودن نصب بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
C:\WINDOWS\SoftwareDistribution
SOHR@B (01-11-08)
درسته دوست من ولی یه مشکل کو چولو هست ویندوز نمیتونه فایلیایی رو که در حال استفاده هستن رو کپی کنه:(
psu 530 green
& xbox 360
خوب یه سیستم دیگه پیدا کن و هاردو وصل کن بهش و هرچی میخوای ازش بردار !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی چرا از برنامه های بک آپ کمک نمیگیری ؟ البته من زیاد وارد نیستم ولی احتمالا" که میشه!
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام.درسته در حالت نرمال این فایلها در حال استفادن.باید در حالت سیف مود کپی کنی.
SOHR@B (02-11-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
کل اين آپ ديت ها رو بيا من رايگان روي يک CD بهت بدم ...
اگر خواستي سرويس پک 3 رو بهت بدم ...
SOHR@B (04-11-08)
ممنون نوید جان
من واسه اطلاع پرسیدم وگرنه هر وقت وین نصب میکنم چون ای دی اس ال دارم سری دوباره اپ میشه فقط میخواستم بودنم راهی وایه نگه داشتنش هست یا نه؟
psu 530 green
& xbox 360
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks