به نظرم مزخرف ترین کاری در حال حاضر متاسفانه هست همین کرک کردنش و نصب نشدن درایور های اکس پی و مشکل نصب بعضی برنامه ها هست که اعصاب آدمو داغون میکنه .. تا نسخه نهایی به نظرم صبر کنید بهتره
مدیر بازنشسته
به نظرم مزخرف ترین کاری در حال حاضر متاسفانه هست همین کرک کردنش و نصب نشدن درایور های اکس پی و مشکل نصب بعضی برنامه ها هست که اعصاب آدمو داغون میکنه .. تا نسخه نهایی به نظرم صبر کنید بهتره
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
کاربر شهرسختافزار
این مشکل رو من در برنامه های خیلی قدیمی داشتم والا ورژن هایی که با ویستا سازگار هستند به راحتی نصب می شن البته تااین جای که من برخورد داشتم باهاشون...مثلاً برنامه Matlab2009 رو من تونستم رو 7 نصب کنم دوستم رو اکس پی نتونست عوضش من matlab 6 که واس زمان رضا شاه بی ادب بی تربیته!!!رو نتونستم روش نصب کنم...به نظرم این قدرها هم فاجعه نیست که می فرمایید البته شاید شما بیشتر به مشکل خورده باشید ماها کمتر...اما با این کرک کردن خودم هم زیاد حال نمی کنم...چیزی به ریلیز نهایی نمونده 30 مهر میاد بیرونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
عضو VIP شهرسختافزار
ورژن نهایی با Bulid 7600 فرق زیادی نداره ! همین ورژن 7600 رو الان دارن رو لپ تاپ ها نصب می کنند ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان از نسخه X64 استفاده می کنم و واسه من از XP سبک تره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر نصبش می ارزه با توجه به این که پول هم نمیدیم و کرک می کنیم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
behrouz8 (19-09-09)
با تشکر از دوستان . ولی ای کاش میتونستیم پول بدیم و بخریم چون این کرک ها واقعا ویندوز را خراب میکنه و با دست بردن توی فایل هاش باعث خرابی میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks