سلام
آیا می شود برنامه های ویندوز را بر روی لینوکس نصب و اجرا کرد؟
اگر می شود , چگونه؟و اینکه در لینوکس همانطوری کار می کند که در خود ویندوز کار میکند؟
سلام
آیا می شود برنامه های ویندوز را بر روی لینوکس نصب و اجرا کرد؟
اگر می شود , چگونه؟و اینکه در لینوکس همانطوری کار می کند که در خود ویندوز کار میکند؟
love is beautiful
but
live is important
|
بله؛امکان داره.راه های مختلفی داره ولی من دو مورد رو میگم:
استفاده از نرم افزار WINE که قابلیت اجرای فایل های EXE رو به صورت مستقیم میده ولی خیلی قدرتمند نیست نمیتونه همه ی نرم افزار های ویندوز رو اجرا کنه.
دوم استفاده از Virtual box که میتونید روی اون هر سیستم عاملی به صورت مجازی نصب کنید.
AMD>INTEL (19-08-14), mehrdad_ab (19-08-14), ravegoat (20-08-14)
mehrdad_ab (19-08-14), Morteza.m1371 (19-08-14), ravegoat (20-08-14)
بر عکس چیزی که شما میگین هم امکان داره،یعنی vmware رو لینوکس بریزن بعد داخل اون ویندوز بریزن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ravegoat (20-08-14)
من می خواستم که تنها یک سیستم عامل آن هم اوبنتو نصب کنم و چون از نرم افزارهای ویندوز هم استفاده می کنم بتوانم آنها را در اوبنتو اجرا کنم ؛ این برنامه هایی که که نام برده اید را باید یکی از آنها را روی اوبنتو نصب کنم و سپس ویندوز را نیز بر روی آن برنامه نصب کنم و در نهایت نیز برنامه های ویندوزی را روی ویندوز نصب و اجرا کنم؟
یعنی نمی شود که برنامه ها را بطور مستقل بر روی لینوکس اجرا کرد و دوباره نیازی به نصب ویندوز نباشد؟؟؟
خودم نیز یک برنامه پیدا کردم(Crossover Office Pro) ولی نمی دانم که چیست؟
love is beautiful
but
live is important
با استفاده از این برنامه می توانید بیشتر نرم افزارهای ویندوز را تحت Mac OS و Linux اجرا کنید. به نظر میرسد این برنامه یک شبیه ساز است ولی در واقع چیزی فراتر از آن است. شما برای اجرای نرم افزارهای ویندوز تحت Mac یا Linux با استفاده از این برنامه نیازی به ویندوز ندارید بلکه نرم افزار مورد نظر با Mac OS یا Linux شما یکپارچه می شود و نیاز به ماشین مجازی نیست.
نصب کردن یک نرم افزار ویندوزی تحت این نرم افزار بسیار ساده است. CD برنامه مورد نظر را در درایو قرار می دهید. CroossOver به صورت خودکار آن را شناسایی و نصب می کند. بعد از نصب CrossOver آن را تنظیم کرده و از این بعد می توانید با راحتی و سریع ان را اجرا کنید.
لیست برنامه های سازگار با کراس اور
Compatibility - Browse Applications by CrossTie - CodeWeavers
*MoJtAbA* (19-08-14), hwcpmm (19-08-14), Morteza.m1371 (19-08-14), ravegoat (20-08-14)
|
پس فقط کافیست که کراس آور را بر روی لینوکس نصب کنم و برنامه های ویندوزیم را بوسیله کراس نصب کنم و بر روی محیط خود لینوکس اجرا کنم.
خب اگر برنامه ویندوزیم داخل لیست برنامه های کراس(Compatibility - Browse Applications by CrossTie - CodeWeavers) نبود , چکار کنم؟
love is beautiful
but
live is important
باید تستش کنی . تنها راهش امتحان هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه ها داخل لینوکس همانند خود برنامه ها داخل ویندوز اجرا می شوند؟یعنی هیچ تفاوتی ندارند و کم کسری,
راستی برنامه های ویندوزی را هم می شود داخل لینوکس کرک کرد؟؟
و اینکه لینوکس نیازی به آنتی ویروس ندارد؟
love is beautiful
but
live is important
آنتی ویروس کومودو نصب کنید برای لینوکس هم داردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره کرک و جزئیات تا تست نکنی نمیشه فهمید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks