REDSTONE 2 منتشر شده . البته این 10.1 را اولین باره در این تاپیک میبینم . در کل ویندوز 10 اپدیت هایش منتشر میشه . بعید میدونم 10.1 بشه .
سلام و خسته نباشید
دوستان من تا حالا ویندوز 10 نداشتم و تا حالا همش از ویندوز 7 استفاده کردم.
منتظر موندم که ویندوز 10 منتشر بشه و نسخه نهایی اون بیاد.
اما الان توی اینترنت خوندم که قرار هست ویندوزی تحت عنوان 10.1 تحت عنوان redstone ارائه بشه و خیلی بهتر هست.و میشه گفت نسخه نهایی ویندوز10 خواهد بود.
بنظرتون این ویندوز کی میاد و نسخه نهایی اون کی ارائه میشه؟
باتشکر
|
lovemax69 (24-11-16)
خیلی ممنونم از راهنماییهاتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی ویندوز 10 رو نصب کنیم و بعد این آپدیت رداستون رو براش نصب کنیم؟؟
کدوم نسخه از ویندوز 10 رو نصب کنم؟؟
به نظر خودم اینترپرایز خوب باشه.نظر شما چیه؟
سایت های دانلود اپدیت شده را هم گذاشتند .
نسخه PRO 64 بیت را پیشنهاد میکنم .
Windows 10 Professional/Home v1607 Build 14393
lovemax69 (24-11-16)
میشه لینک دانلودشو برام بذارید من هرچی سرچ میکنم به نتیجه نمیرسم یه نسخه که اپدیت شده شو گذاشته باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکر
خدمت شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lovemax69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lovemax69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این چطوره؟؟دانلودش کنم؟؟
دانلود ویندوز 10 رداستون Windows 10 Redstone 2 v14905
مشکلی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lovemax69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lovemax69 (24-11-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks