چه خبره اینجا
طرف سیستمش نمیکشه ویستا رو میگه بدر نمیخوره اون یکی سیستمش خفن میگه رو دست ویستا نمیاد هیچ وقط
فن بوی بازی را بزارید کنار
تمام درایور ها را هم از سایت سازنده ی سخت افزار میشه دانلود کرد یعنی ویستا ساپورت هستند هم 32 یبتی و هم 64 ولی رو 64 چه اکس پی چه ویستا هنوز ناز میکنند ونرم افزار بدون مشکل نمیدن بیرون
بازی ها هم هنوز 64 کامل نیستند مثلا کرایسیس رو 64 ناز میکنه و نمیاد حتی من رو اکس پی 64 هم تست
کردم ولی بازم نیامد درایور گرافیک هم upgrade و downgrade کردم ولی فایده نداشت
رو vista ultimate & sp1 و xp sp2 تست کردم جفتشونم 64 هیچکدوم نیو وردنش
بعد xp اصلا برا بازی بدرد نمیخوره به دلیل directx 10 ویستا که حتی تو بازی های قدیمی هم 30 درصد
تاثیر داره تو بازی های جدید که نگو 50 درصد حداقل
من خودم فن بوی اکس پی بودم ولی گفتم که ویستا را باید امتحان کنم اصلا ببینم چیه
حدود 1 ماه که باش کار بکنید بعد وقتی اکس پی را میبینید فکر میکنید طرف داره با 98 کار میکنه یعنی انقد ر ضایع هست اکس پی
هر کس هم سیستم خفن نداره میگه xp بدرد نمیخوره اینو مطمعا باشید
خود من تا وقتی سیستم خفن نداشتم میگفتم ویستا هم ویندوز هست که مایکرو سافت خودش الاف کرده و ساختش بعد خود ماکروسافت بخاطره تحول در بازار کامپیوتر این کارو کرد که قطعات خفن هم فروش بره
و خداییش هم ویندوز عالی هست 4 گیگ رم داشته باشید با ویستا زندگی کنید
به شما قول میدم همتون تا 1 سال دیگه اگه پول هم بهتون بدن xp را نصب نمیکنید اینکه هیچی اگه طرف رایگان واسط نصب هم بکنه بازم مگید نمخوام م م م
ویستا مشکلش سره اینه که اکس پی نرفته کنار که بازار 2 طرفه شده و سازنده های سخت افزار نمیدونن بیشتر کدوم را ساپرت کنن و هر موقعه رفت کنار ویستا به سرعت محبوب میشه چون اون موقعه دیگه اکس پی نیست که یکی بگه خوبه یکی دیگه بگه بده و سازنده هم هی ساپورتش نکنه ویستا را
سرتونو درد اوردم
آخر هم از اکس پی استفاده میکنید

Bookmarks