ویندوز 8 یا 7 و... ورژنی داره که هیچ نرم افزاری روش نصب نباشه؟ (اینترنت اکسپلرر و پلیر و Photo Viewer و...)
ویندوز 8 یا 7 و... ورژنی داره که هیچ نرم افزاری روش نصب نباشه؟ (اینترنت اکسپلرر و پلیر و Photo Viewer و...)
Jiiin (25-05-14)
|
|
به احتمال زیاد باید باشه دوست عزیز. دنبال نسخه های کم حجم و سفارشی شده بگرد.
paya_amin (25-05-14)
اسم نسخه چیه؟ مثلا میگن pro یا ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Jiiin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه میدونید راهنمایی کنید ممنون
یک توصیه میکنم . برنامه اینترنت اکسپلور و مدیا پلیر یکی از نرم افزارهای اساسی ویندوز هست . ویندوزهایی که با دستکاری اینها رو حذف میکنند رو اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم .
چرا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه برنامه های ویندوز نباشن
بجاش خودم هرچی خواستم نصب کنم چه مشکلی داره؟
کاربر شهرسختافزار
وقتی برنامه های مورد نیاز رو از داخل خود ویندوز به هر دلیلی حذف می کنند، امکان اینکه سیستم عامل پایدار بودن خودش رو از دست بده خیلی بالا میره.
دستکاری در این موارد باعث از بین رفتن پایداری کلی سیستم عامل میشه.
به طور مثال سیستم عامل هایی در بازار هست که بعد از نصب برنامه های زیادی روش نصب میشه و دوستان می دونند که متعلق به کدوم شرکت هست
و این رو هم همه می دونیم که این سیستم عامل که فقط یه کوچولو ظاهرش تغییر کرده به هیچ عنوان مناسب کارهای یک شرکت و یا سازمان نیست
چراکه بسیار کند شده ، بسیار ناپایدار شده و قابلیت اطمینان خودش رو از دست داده.
سال ها او منتظر است و ما غایب . . .
سلام بر تو ای یاری دهنده مستضعفان و خوار کننده مستکبران
دلم سفر می خواهد . . .
نه برای رسیدن! فقط برای رفتن . . .
|
|
به دلیل محرمانه بودن کدهای ویندوز . هرگونه دستکاری این سیستم عامل باعث ایجاد مشکلات مختلف میشه . همین کرک هم مسلما ایراداتی بوجود میاره که البته اکثرا کسی متوجه نمیشه . ولی حذف یکسری برنامه های اصلی باعث مشکلات شدیدتری میشه .
حتی ممکنه امنیت سیستم رو دچار مشکل کند . ویندوزهای بدون دستکاری به همراه اپدیت های جدید بهترین گزینه برای نصب هستند .
اگه ویندوزو کرک نکنیم با شماره سریال فعال کنیم چی؟ بازم اسیب میرسونه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks