قطعات سیستم را باید چک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbalad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از پاور شروع کنید
سلام . چند وقتی میشه سیستم یکدفعه هنگ میکنه و مجبور به ریست میشم بعدش هم بوت نمیشه تا چند بار ریست کردن میاد بالا.
قبلا اصلا اینطور نبود.
بخاطر این باگ امنیتی پردازنده های اینتل میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل چیه ؟؟؟؟؟
ویندوزمم 10 هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین ویرایش توسط karbalad در تاریخ 14-03-18 انجام شده است
|
قطعات سیستم را باید چک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbalad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از پاور شروع کنید
چطوری چک کنم ؟؟؟ باید با یه پاور دیگه تست کنم ؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbalad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین پایه های رم و گرافیک را با پاک کن تمیز کن
و داخل اسلات های رم و pcie را با فرچه تمیز کنید
نمیشه بدون تعویض پاور فهمیید خرابه یا سالم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول قفل میشه صفحه بعد یه صفحه ابی میاد که یه متن سفید نوشته بعدش سریع میره ، کامپیوتر ریت میشه بعدش هم بوت نمیشه که باید چند بار ریست بشه تا بوت بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojtaba.80 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی کم پیش میاد ریستش کنم معمولا task manager حلش میکنم ولی تو این مورد نمیشه
|
عزیز میخوای مشکلت حل بشه یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbalad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله برای همین اینجامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پروسه عیب یابی قدم به قدم است . مخصوصا از این طریق راهنمایی کردنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbalad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (16-03-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks