نیما جان یه کم منطقی باش ! از این هاردها تا دلت بخواد ریخته تو بازار و ملت می خرن و اگه واقعا قرار بود به مشکل اساسی بخورن که تا الان شرکت گارانتی کننده اونا کچل شده بود ! ببین در مورد صدا موافقم ، در کیس بازه و صدای هارد که گاهی واقعا زیاد میشه رو بارها شنیدم اما این دلیل چیزی که میگه نمی شه به نظرم ! این مشکل هنگ کردن رو اولایی که سیستم رو خریده بودم هم داشتم ، اما علتش هارد نبود ! ویروس بود که با نصب آنتی ویروس خوب و آپدیت شده مشکل کامل حل شد ! دیگه مشکل هنگ خاصی نداشتم تا الان که علتش باز فک کنم یاهو مسنجره ! هروقت با اون کار می کردم سیستم هنگ می کرد که الان آنیستالش کردم تا ببینم رفع میشه یا نه ؟ که اگه رفع شه پس هنگ های سیستم اصلا به هارد ربطی نداشته ! در مورد بک آپ من نزدیک 200 300 گیگ اطلاعات دارم که شاید 40 50 گیگش خیلی مهم باشه ! چه طوری بک آپ بگیرم و بعدش این هارد رو چه طور رد کنم ؟
با سلام ؛
دوست عزیز شما یه هارد از دوستات امانت بگیر و امتحان کن ( به شرطی که اونم گرین نباشه ) ، اگه مشکلت حل نشد این دلایل رو بیار !
اول تحلیل ، تحقیق ، آزمایش و در آخر تصمیم گیری
اسمش خب روشه ( گرین ) بهینه شده برای سیو برق سیستم ؛ چطوری ؟ با استندبای شدن یا همونطور که نیما گفتش با پارک کردن هد ها !