AMD>INTEL (01-08-15), flint (03-08-15), M3RS4D 50062 (01-08-15), mehrad.s (01-08-15), RAVYY (01-08-15)
سلام دوستان
امروز ویندوز 10 را نصب کردم و با کمال تعجب دیدم با افزایش دمای cpu سرعت فن افزایش پیدا نمیکند
با نصب نرم افزارهائی مانند اسپید فن هم این مشکل بر طرف نشد
ممکنه این مشکل مربوط به عدم پشتیبانی ویندوز جدید از مادربردم ( TA890FXE ) باشه و یا یک مشکل عمومی باشه
دوستانی که ویندوز 10 نصب کردند به این نکته دقت کنند که آیا سرعت فنشون تنظیم میشه یا خیر ( لطفا نتیجه را در همین تاپیک اعلام کنند )
دوستانی که از نوت بوک استفاده میکنند قبل از انجام کارهای سنگین حتما این موضوع را تست کنند چون ممکنه خسارات جبران ناپذیری به دستگاهشون وارد بشه
پینوشت 1 : به دلیل اهمیت این موضوع اول گفتم اینجا اطلاع رسانی کنم و هنوز روی اینترنت جستجو نکردم . اگر در این خصوص مطلبی پیدا کردید لطفا اعلام بفرمائید
پینوشت 2 : تمام آپدیتهای ویندوز را دانلود و نصب کردم و تا این لحظه هیچ آپدیتی برای رفع این مشکل ریلیز نشده
AMD>INTEL (01-08-15), flint (03-08-15), M3RS4D 50062 (01-08-15), mehrad.s (01-08-15), RAVYY (01-08-15)
|
تا 1 ساعت دیگه منم وین 10 نصب میکنم
با چه برنامه ای دما cpu رو میبینید ؟
core temp و speedfanبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrad.s برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aod هم که کاملا شوته دما را 7-8 درجه و ولتاژ را خیلی بالا نشون میده
سیستم یکم زیر تست بمونه بایوس شات دان میکنه ( توی بایوس روی 70 درجه تنظیم کردم )
M3RS4D 50062 (01-08-15)
درود
تجربه نشان داده که هیچ نرم افزاری رو در روزهای اولیه ریلیز اون نباید استفاده کرد...مگر ویندوز ویستا نبود؟ چه بلایی سر هارد ها اورد؟ تا در 7 رفع کردند
مگر ویندوز 8 کم باگ داشت و در 8.1 رفع شد.
البته بحث متخصص ها و افراد فعال در زمینه کامپیوتر فرق میکند و من بیشتر با افراد عادی منظورم بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (01-08-15), nima_hl (01-08-15)
سلام
مشکلم را حل کردم
درایور چیپست را به صورت مجزا از سایت amd دانلود و نصب کردم و همه چیز به حالت نرمال برگشت
البته این نکته خیلی برام عجیب بود چون این درایورها در کاتالیست 15.7.1 که قبلا نصب کردم هم وجود داشت و نصب شده بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت : طبق برنامه تیک تاک میکروسافت! همیشه یه ویندوز آشغال داریم یه ویندوز خوب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخه 10 ویندوز خوبه است و تا اینجا به جز اون مشکل که حل شد واقعا ازش راضیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 01-08-15 انجام شده است
AMD>INTEL (01-08-15), flint (03-08-15), HEXATOR (02-08-15), M3RS4D 50062 (01-08-15), mehrad.s (02-08-15), ravegoat (03-08-15), خبات کریمی (01-08-15)
متاسفانه بر عکس وایرلس و موارد دیگه . درایور چیپست رو اتوماتیک نصب نمیکنه . حتما باید درایورهای چیپست حتی برای چیپست های اینتل نصب بشه .
دوستان میتونند سوالات درباره درایور های ویندوز 0 رو در این تاپیک مطرح کنند :
تاپیک جامع درایورهای ویندوز 10
|
ویندوز 10 وصل کردم روی یک لبتاپ برادرم . فنش اصلا کار نمیکنه توی برنامه HWmonitor هم ابتدا نوشته بود trial همین طور در برخی از بخش ها .
بعد از نصب کاتالیست که در خود سایت amd هست و چیپست به صورت مجزا ( اگه درست انجام داده باشم !! ) جلوی فن نوشته 0 ( دور فن ) !
الان چیکار کنم لبتاپ در حال تبدیل شدن به کوره هست .
hp 4540s - گافیکش هم زده » 7650.
شما درایور چیپست اینتل رو نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط flint برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه هیچ تجربه ای با این نوت بوک ندارم و در اینترنت هم یوزر منوالی که قسمت بایوس را نمایش بدهد ندیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط flint برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا اگر در بایوس قسمتی برای تنظیمات فن دستگاه وجود دارد عکس بگیرید
در کل تنظیمات فن از جمله 3 یا 4 پین بودن فن باید به صورتی دستی تنظیم شود چون ویندوز 10 قادر به شناسائی اتوماتیک آن نیست
AMD>INTEL (03-08-15)
پست را که دادم رفت دنبال تایپیکتون برای داریو ها :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارور داد نصب نشد :
Intel HD Graphics - نسخه: 10.18.15.4256 - نگارش 64 و 32 بیتی (x64 و x86)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks