متاسفانه از طریق بوت هم اون گزینه برایش فعال نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه از طریق بوت هم اون گزینه برایش فعال نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
امکان نداره دوست عزیز . یا کار رو اشتباه انجام دادید یا هارد شما به صورت gpt هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این روش هم تست کنید
PHP Code:
https://www.disk-partition.com/windows-8/hard-disk-partition-not-showing-in-windows-8-0310.html
بله gpt استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب این رو باید توضیح میدادید . بیست سوالی که نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روشی که لینک دادم انجام بدید .
عرض کردم که هاردی که ویندوز روش نصبه این مشکل رو داره ویندوز 10 هم فکر کنم غیر از فرمت gpt نصب نمیشه البته شما استادی جسارتا جهت یاداوری عرض کردم. اگر مشکل حل نشد باید هارد فرمت بشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mehdihai در تاریخ 22-06-19 انجام شده است
شما باید در همون پست اول باید توضیح بدید .اطلاعات کامل باید داده بشه شما پشت سیستم هستید و من دستسری به سیستم شما ندارم پس باید در پست اول شرح کامل بدید نه اینکه من اطلاعات را قدم به قدم کسب کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس به جای جواب دادن به من همون پست اول رو شرح کامل ارائه میکردید .
راه حل زیاد داره حل شدنش هم به کیفیت شرح حالی هست که به من ارائه میدید هست .
mehdihai (22-06-19)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks