10 میلیون برای ارتقای این سیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا 15 میلیون برای کیس کامل؟
برای چه کاربری میخواید؟
مدیر انجمن سخت افزار
10 میلیون برای ارتقای این سیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا 15 میلیون برای کیس کامل؟
برای چه کاربری میخواید؟
To improve is to change. To perfect is to change often
Speed Racer (23-12-22)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ساخت انمیشن کارهای گرافیکیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیدن فیلم های 4k
+raspberry pi Bنصب ایمیج انگیما ۲.۶
آخرین ویرایش توسط maad در تاریخ 21-12-22 انجام شده است
مدیر انجمن سخت افزار
انیمیشن و کار گرافیکی با چه برنامه هایی؟ اسم و ورژنشونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلما در حد سبک درسته؟
چون سیستمتون اصلا برای سطح متوسط هم کافی نیست الان
و حتی با هزینه ارتقا 10-15 تومنی هم نمیشه
چون این برنامه ها رم بالا، پردازنده قوی و گرافیک خوب میخوان برای ورژن های جدیدشون
Speed Racer (23-12-22)
کاربر شهرسختافزار
من تازه میخوام شروع کنم هنوز تجربه کافی در این زمینه رو ندارم ولی حداقل بشه در آینده بتونم با تغییرات جزئ سیستم ارتقا بدم به بهتر شدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر انجمن سخت افزار
به نظرم میتونید فعلا یک بیس با 10 تومن بگیرید برای ارتقابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی پردازنده و برد و رم و اس اس دی
گرافیک و پاور و کیس همون قبلی رو استفاده کنید
چون بودجه خیلی محدوده
CPU intel 12100 BOX
MB ASUS H610M-A D4
RAM 16GB Corsair Vengeance LPX 3200
SSD ADATA Legend 700 500GB
بعدا رم رو به 32 گیگ ارتقا بدید پردازنده رو به 13500
و بسته به بودجه یک کارت گرافیک RTX بگیرید
- - - Updated - - -
به نظرم میتونید فعلا یک بیس با 10 تومن بگیرید برای ارتقابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی پردازنده و برد و رم و اس اس دی
گرافیک و پاور و کیس همون قبلی رو استفاده کنید
چون بودجه خیلی محدوده
CPU intel 12100 BOX
MB ASUS H610M-A D4
RAM 16GB Corsair Vengeance LPX 3200
SSD ADATA Legend 700 500GB
بعدا رم رو به 32 گیگ ارتقا بدید پردازنده رو به 13500
و بسته به بودجه یک کارت گرافیک RTX بگیرید
maad (22-12-22), Speed Racer (23-12-22)
سلام آقا امیر حسینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم حالا که سیستم بیس هست ، مادربرد بهتری تهیه کنن ، حتی با تهیه ی پردازنده ی سری پنتیوم ، بهتر هست .
مادربردی با 4 اسلات رم و احیانا مدار تغذیه ی بهتر (هر چند توی سری H610 ، مخصوصا 4 اسلات رم ، کمیاب تر هست) .
|
|
مدیر انجمن سخت افزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه هم بودجه شون کمه هم هنوز مشخص نیست که قراره توی حوزه ای که میخوان وارد شن با چه نرم افزارهایی میخوان کار کنن
منم اولش با برد 660 نوشته بودم اما از بودجه شون بیشتر میشد
اگر بتونن برد ASUS Prime B660 Plus بگیرن و رم رو دوال خب خیلی بهتر میشه.
چون پردازنده رو فک نکنم تعویضش توی الویتشون باشه 12100 نوشتم.
در کل اگه بودجه شون رو بیشتر کنن خیلی بهتره که بیس خوبی داشته باشه.
h610 ها دو اسلاته هستن من چهار اسلاته اصلا ندیدم
برای همون تک ماژول نوشته بودم یه 16 که بعدش بشه 32 کرد
اما با برد 660 که نوشتم خیلی بهتر میشه و تا 64 گیگ میشه بعدا اضافه ش کرد
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه هم بودجه شون کمه هم هنوز مشخص نیست که قراره توی حوزه ای که میخوان وارد شن با چه نرم افزارهایی میخوان کار کنن
منم اولش با برد 660 نوشته بودم اما از بودجه شون بیشتر میشد
اگر بتونن برد ASUS Prime B660 Plus بگیرن و رم رو دوال خب خیلی بهتر میشه.
چون پردازنده رو فک نکنم تعویضش توی الویتشون باشه 12100 نوشتم.
در کل اگه بودجه شون رو بیشتر کنن خیلی بهتره که بیس خوبی داشته باشه.
h610 ها دو اسلاته هستن من چهار اسلاته اصلا ندیدم
برای همون تک ماژول نوشته بودم یه 16 که بعدش بشه 32 کرد
اما با برد 660 که نوشتم خیلی بهتر میشه و تا 64 گیگ میشه بعدا اضافه ش کرد
maad (22-12-22), SajjadKhati (22-12-22), Speed Racer (23-12-22)
کاربر شهرسختافزار
ممنون من از مدیر آموزش سوال کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نرم افزارهای اصلی برای انیمیشن دوبعدی کارتون انیماتور فتوشاپ و ایلاستریتور هست و برای موشن گرافیک افترافکت و برای انیمیشن سه بعدی آیکلون و کاراکتر کریتور و بلندر هست
برنامه های سه بعدی مثل 3dmax و مایا
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks