ممنون بابت زمانی که گذاشتید و با حوصله جواب دادید
لطفا برد و رم و cpu مدل و مارک که اوکی بفرمایید تهیه کنم یخورده سیستم بروزتر بشه
کاربر شهرسختافزار
ممنون بابت زمانی که گذاشتید و با حوصله جواب دادید
لطفا برد و رم و cpu مدل و مارک که اوکی بفرمایید تهیه کنم یخورده سیستم بروزتر بشه
آخرین ویرایش توسط maad در تاریخ 20-12-22 انجام شده است
|
|
مدیر انجمن سخت افزار
باید یک حدود بودجه بگید که طبق اون پیشنهاد داده بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
باید یک حدود بودجه بگید که طبق اون پیشنهاد داده بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
To improve is to change. To perfect is to change often
maad (20-12-22), Speed Racer (23-12-22)
کاربر شهرسختافزار
بابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیق نمیدونم این سیستم بفروشم و ده میلیون بذارم روش میشه سیستم بهتری بست یا اینکه ده میلیون خرج این سیستم کنم نظر تون بفرمایید حداکثر ۱۵ میلیون میتونم در نظر بگیرم
- - - Updated - - -
بابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیق نمیدونم این سیستم بفروشم و ده میلیون بذارم روش میشه سیستم بهتری بست یا اینکه ده میلیون خرج این سیستم کنم نظر تون بفرمایید حداکثر ۱۵ میلیون میتونم در نظر بگیرم
مدیر انجمن سخت افزار
10 میلیون برای ارتقای این سیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا 15 میلیون برای کیس کامل؟
برای چه کاربری میخواید؟
Speed Racer (23-12-22)
کاربر شهرسختافزار
ساخت انمیشن کارهای گرافیکیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیدن فیلم های 4k
+raspberry pi Bنصب ایمیج انگیما ۲.۶
آخرین ویرایش توسط maad در تاریخ 21-12-22 انجام شده است
مدیر انجمن سخت افزار
انیمیشن و کار گرافیکی با چه برنامه هایی؟ اسم و ورژنشونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلما در حد سبک درسته؟
چون سیستمتون اصلا برای سطح متوسط هم کافی نیست الان
و حتی با هزینه ارتقا 10-15 تومنی هم نمیشه
چون این برنامه ها رم بالا، پردازنده قوی و گرافیک خوب میخوان برای ورژن های جدیدشون
Speed Racer (23-12-22)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من تازه میخوام شروع کنم هنوز تجربه کافی در این زمینه رو ندارم ولی حداقل بشه در آینده بتونم با تغییرات جزئ سیستم ارتقا بدم به بهتر شدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks