من همچنان مشکل دارم.
من چطور میتونم از داخل ویندوز. ویندوز عوض کنم و درایو c کامل حذف بشه چون اگه بوت کنم و درایو c حذف کنم گذینه بعدی غیر فعال و تار میشه و نمیتونم ویندوز عوض کنم باید کل پارتیشن هارد حذف کنم باز بعد پارتیشن بندی کنم و بعد بتونم ویندوز نصب کنم جی پیت ام بی ار درست کردم و همه رو تست کردم نمیشه. جی پیت کنم ارور ام بی ار میده ام بی ار میکنم ارور جی پیت میده و نمیشه ویندوز نصب کرد. خوب از طریق بوت نمیتونم ویندوز نصب کنم چون درایو d محتویاتش احتیاج دارم. راستی هاردم ۱ ترا و فقط ۲ تا پارتیشن درست کردم. البته قبلا هارد ۵۱۲ هم داشتم همینطوری بود همش باید کل هارد حذف میکردم باز از اول پارتیشن بندی بعد بشه ویندوز نصب کرد رو هارد. از محیط ویندوز میشه ویندوز عوض کنم و قبلش تمام درایو c حذف بشه. کولا ویندوز قبلی یه مشکلی داره. کامپیوتر برادر زاده ام اینطوری نیس بوت کنم درایو سی حذف کنم میشه ویندوز نصب کرد اونم دو تا درایو داره نمیدونم مال من چه مرگشه میشه کمکم کنید لطفا
در این تاپیک هم بعث های شده
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...8%D8%B2-57111/
و به نتیجه ای هم نرسیدم. الان من بخاطر همین ویندوز عوض نمیکنم از طریق بوت چون 100 درصد متمانم باز اگه درایو سی حذف کنم همون مشکل بوجود میاد و محتویات درایو دی که احتیاج دارمم از دست میدم. موندم چه کنم فعلا بوجه هم ندارم یه هارد اس اس دی 128 بگیرم ویندوز رو اون نصب کنم خیال خودم راحت کنم تو هارد اچ دی دی اطلاعات و رو هارد اس اس دی ویندوز. در اینده حتما میخرم ولی الان ویندوز یه مشکل کوچیکی داره.
Bookmarks