درود
میخوام وین 10 رو از روی فلش روی PC نصب کنم اما نمیشه. فلش رو میخونه لوگوی ویندوز میاد اما بعد RESTART میشه و پنجره Setup نیماد
از Rufus استفاده کردم و فلش روی لپ تاپ درست بوت میشه اما روی pc نه
درود
میخوام وین 10 رو از روی فلش روی PC نصب کنم اما نمیشه. فلش رو میخونه لوگوی ویندوز میاد اما بعد RESTART میشه و پنجره Setup نیماد
از Rufus استفاده کردم و فلش روی لپ تاپ درست بوت میشه اما روی pc نه
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 25-06-15 انجام شده است
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
مشخصات لپتاپ رو بنویسید .
کاملا توضیح داده
http://betanews.com/2014/10/02/how-t...w-usb-drive/#1
طبق عکسهای پائین صفحه که لینک دادم پیش برید مشکلتون حل میشه .
Mehrdad.A 88 (25-06-15)
لپ تاپ core i5 , ram 4 , vga 2gb
مدل لپ تاپ و PC تو امضا هست. روی لپ تاپ نمیخوام نصب کنم
روی PC بجای وین 7 و در کنار وین 8.1 میخوام نصب کنم اما نمیشه با Windows USB/DVD Download Tool امتحان کردم نمیشه. بایوس هم اپدیت هست
آخرین ویرایش توسط Mehrdad.A 88 در تاریخ 25-06-15 انجام شده است
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
از این برنامه استفاده کن 98% مشکلت حل میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
WiNToBootic 2.2.1 ساخت فلش بوت برای نصب ویندوز - دانلود رایگان نرم افزار
فلشت باید 8 گیگ باشه
محض احتیاط فلشت رو عوض کن اگر موجود داری
فلشت رو اول با فرمت ntfs فرمت کن بعد فایل iso رو داخل برنامه بزن و دیگه گزینه فرمت فلش رو انتخاب نکن
آخرین ویرایش توسط AMD>NVIDIA در تاریخ 25-06-15 انجام شده است
keep Your Frends close,keep your Enemy closer
.Gigabyte GA-Z97X-UD5H-BK
Intel Core i7-4790K
GSkill TridentX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL10
Gigabyte R9 280 OC WF X3 3GB
Samsung 850 EVO 120GB
Green GP1050B-OC+ *Platinum*
Green X3+ Viper Gaming
Mehrdad.A 88 (25-06-15)
طبق شات هایی از RUFUS گذاشتم اقدام کردید . به دقت به شات دوم دقت کنید و تیک ها رو چک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (25-06-15)
|
نمیشه رفیق. DVD میزنم
بمیرم اگه دوباره مین بورد ASROCK بخرم
خیلی عجیبه چون قاعدتا با زدن تیک هایی که اسکرین شات گذاشتم باید بوت بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (25-06-15)
من همیشه برای این کار از برنامه yumi استفاده می کنم که خیلی راحت برام ویندوز رو از روی فلش نصب میکنه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks