با سلام
شما بايد قبل از نصب xp اوبونتو رو پاك مي گرديد يا قبل از نصب اوبونتو اكس پي رو نصب مي كرديد
اين تايپيك رو ببينيد شايد بدردتون بخوره
موفق باشيد
سلام دوستان.
من 2 تا هار روی سیستمم دارم.
یکی ساتا.یکی idle.
روی ساتا ویندوز 7 نصب هست .
من روی idle اوبونتو نصب کردم.
سپس لودر اوبونتو امد بالا و بوت منو آورد که می تونستم بین اوبونتو و ویندوز 7 یکی و انتخاب کنم.
بعد گرفتم روی اوبوتو ویندوز xp نصب کردم.
ولی هنوز لودر اوبونتو هست و ناقص شده و اررور 27 میده و نمیزاره برم تو ویندوز 7 .
با خود دی وی دی ویندوز 7 ستارت آپ ریپیر نشد!!!
کمکم کنید چیکار کنم دوستان
ممنون
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام
شما بايد قبل از نصب xp اوبونتو رو پاك مي گرديد يا قبل از نصب اوبونتو اكس پي رو نصب مي كرديد
اين تايپيك رو ببينيد شايد بدردتون بخوره
موفق باشيد
Comodo Internet Security
ma3oud (05-07-10)
الان دوباره اوبوتو نصب کردم.
چجوری پاکش کنم عزیزم؟
من از بوت سی دی اوبوتو نصب کردمش.
از داخل ویندوز نصب نکردم .
چاره ای نیست؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
اول از همه عضویتتون رو تبریک عرض می کنم !
شما باید منوی مربوط به بوت اوبونتو ( GRUB ) رو به صورت کامل پاک کنید !
واسه این کار دی وی دی ویندوز 7 رو بذار و پس از بوت کردن به وسیله ی اون وارد Recovery Console شو.
بعد از این که وارد شدی دستورات زیر رو وارد کن :
به همین راحتی GRUB حذف میشه و می تونید مثل سابق از ویندوز 7 استفاده کنید.کد:bootrec /fixmbr bootrec /fixboot
موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا ممنونم از شما دوست عزیز و دانا.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلافه شده بودم!
مشکلم کاملا رفع شد با راهنمایی شما...
حیفم اومد فقط تشکر را بزنم...
سپاس فراوان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks