نصب لینوکس از نصب فتوشاپ ساده تر هست ، فقط نیازمند 4 تا 8 گیگ فضا برای پارتیشن های خودش می باشد که معمولا Ext4 و یا Ext3 استفاده می شود و با توجه به میزان RAM کامپیوتر شما از 500 مگ تا 8 گیگ می تونید پارتیشن Swap که به عنوان رم مجازی استفاده کنید
با نصب نرم افزارهایی مثل NTFS-3G می توانید در لینوکس فرمت های ویندوز هم داشته باشید
در مورد این که آیا کنار هم نصب می شوند باید بگم که لینوکس سازگاری خوبی در کنار ویندوز دارد شما همه کار را بر عهده سیستم بوت گرافیکی Grub لینوکس بزارید همه چیز حل می شود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بر روی تصویر کلیک کنید متوجه خواهید شد
از لحاظ استفاده لینوکس برای کارهای عمومی و اینترنت فوق العاده هستش چون تعداد ویروس هایی که در توزیع خاص عمل می کنند از انگشتان دست کمتر هستند و این که خودش به طور پیش فرض نرم افزارهایی دارد که پاسخگوی خیلی از نیازهای شما می باشد که در آینده سعی می کنم تک تک آنها را معرفی کنم و سومین چیزی که لینوکس کاربران را مجذوب می کند محیط گرافیکی فوق العاده اون می باشد ( بزودی بیشتر با این محیط آشنا می شوید )
البته در کارهای تخصصی و حرفه ای داستان کمی پیچیده می شود و دو دیدگاه داریم
1- هر دو انتخاب لینوکس و ویندوز را داریم یا سادگی ویندوز را بر ضعفش ترجیح می دهیم و یا اینکه قدرت لینوکس را بر سختی کار با آن ترجیح می دهیم مثل استفاده از نرم افزار Matlab ، Nero و یا Maya و ... ( نرم افزارهای لینوکس اکثرا ورژن 64 بیت دارند )
2- نرم افزار برای لینوکس موجود نمی باشد ناچارا ویندوز را انتخاب می کنیم البته راه حلی به نام wine هست که اگر فرصت شود آن را هم توضیح خواهم داد
زیاد نمی خواهم فضا را برای شما پیچیده کنم ، من خودم به خاطر توصیفی هایی که از لینوکس شنیده بودم از نصب لینوکس وحشت داشتم بعدا متوجه شدم که این توصیه های مربوط به 20 سال پیش بوده الان دنبال نصب و تست OpenSolaris هستم
باز هم سوال هست در خدمت هستم

Bookmarks