ویندوز 10 دائما در حال اپدیت نرم افزارها و اپدیت خودش هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdiace برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان عزیز
من تازه ویندوز 10 نصب کردم و یکسری مشکلات دارم
اول اینکه خودش برنامه هارو آپدیت میکنه
دوم اینکه یکسری برنامه هایی که نیاز ندارم نصب میکنه (فکر کنم اول دانلود میکنه و بعد نصب میکنه)
مثلا من برنامه فتوشاپ فقط نصب کردم بعد فردا دیدم تمامی برنامه های ادوب نصب شده!!!
یا مثلا من اصلا درایو کارت گرافیک نصب نکرد دیدم خودش نصب کرده
علتش چیه
|
ویندوز 10 دائما در حال اپدیت نرم افزارها و اپدیت خودش هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdiace برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من اینها مشکل نیست روال کار ویندوز 10 به همین شکل هست یعنی مایکروسافت تو نسخه جدید ویندوز ملاک اصلیرو روی اپدیت و به روز رسانی مداوم قرار داده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdiace برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به قسمت سرویس های ویندوز برید و اون رو غیر فخال کنید دیگه اپدیت نمیکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdiace برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط keyone72 در تاریخ 03-12-15 انجام شده است
mehdiace (05-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks