LOW LEVEL FORMAT بشه بهتره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط d2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LOW LEVEL FORMAT بشه بهتره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط d2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again.
وقتی می خوام فرمت کنم این. میگه چی کار کنم ؟
آقا وقتی می خوام فرمت کنم اینو میگه Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیشه چون تو ویندوز هستی . درایویی که ویندوز داخلشه رو اینطوری نمیشه فرمت کرد . باید تحت داس LLF بشه با دیسک بوت هیرنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط d2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان دقیقا چی کار کنم ؟؟ اموزش بدین ممنون می شمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید هارد با یک سیدی ویندوز پارتشین هاشو پاک کنی .بعد با اون برنامه REGENATOR بگذاری CHECK AND REPAIR رو بزنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط d2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
پس این وسط با Hard Disk Low Level Format Tool چی کار کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون برای زمانیه که این هارد رو به سیستم دیگه به عنوان هارد دوم وصل کنید .متاسفانه تجربه کافی هم نداری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط d2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks