لینک اول کاملا سالمه دوباره تستش کردم اما می تونی بری توی لینک دوم همون یکمی از اول صفحه پایین تر عبارت زیر رو می بینی

To use the utility: Download Windows Data Lifeguard Diagnostics. An extraction utiltiy such as WinZip may be

که می تونی دانلود کنی

این نرم افزار سعی می کنه هاردت رو به اصطلاح تعمیر کنه حالا هر چقدر که تونست باید طبق عکس ها جلو بری هر قسمت رو متوجه نشدی پست بزار برات توضیح بدم ولی اگه می خوای بین هر پستت نیم ساعت فاصله بدی که نمی شه باید به سرعت جواب بدی

باید هارد رو فرمت کامل کنی و نه quick format که باید اطلاعات هاردت رو فعلا یکجا کپی کنی و کل هارد رو فرمت کامل کنی

با فرمت کامل اگه بد سکتورهایی روی هاردت وجود داشته باشه تعمیر می شن و اونایی که قابل تعمیر نیستن علامت می خورن و موقع نصب ویندوز یا نرم افزارهای دیگه اطلاعاتت روی اون قسمت های سالم ریخته می شه

اگه کل هاردت رو فرمت کامل بکنی بهتره چون همه هارد بررسی می شه ولی می تونی فقط درایو ویندوزت رو فرمت کامل کنی ولی این خطر وجود داره که اطلاعاتی که روی درایوهای دیگه است آسیب ببینه

low level format هم مرحله آخره که برای اینکه توضیح اضافی ندم توی گوگل سرچ کنی متوجه می شی و می تونی نرم افزارش رو دانلود کنی ولی دیده شده که low level format به هارد آسیب وارد می کنه در بعضی موارد

پس فعلا از اولین مرحله برو جلو بعد بین مرحله دوم و سوم هر کدوم رو که صلاح می دونی انجام بده
ممنون دوست عزیز من مشکل از دست دادن اطلاعات ندارم اشکال نداره هارد ریکاوری نشه الان من دقیق چی کار کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟