با سلام
ببخشید من موقعی که به قمت بوت برای انتخاب فلش برای نصب ویندوز مراجعه میکنم اصلا فلش رو شناسایی نمیکنه مادربردم z77-d3h هست خواهشا راهنمایی کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام
ببخشید من موقعی که به قمت بوت برای انتخاب فلش برای نصب ویندوز مراجعه میکنم اصلا فلش رو شناسایی نمیکنه مادربردم z77-d3h هست خواهشا راهنمایی کنید
|
|
devilcracksman (22-09-16)
کاربر شهرسختافزار
با Rufus بوت میکنم اصلا تا حالا نشده این مشکل برام پیش بیاد
کامل پاسخ بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ببینید من ویندوز 10 رو با برنامه rufus بوت کردم بر روی فلش بعد سیستم رو ریست کردم و تو قسمت تنظیمات بایوس فلش اصلا اضافه نمیشه که انتخابش کنم و بوت از روی فلش انجام بگیره همین
الان وضعیت بایوس روی uefi هست یا legacyبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در rufus چه تنظیماتی انجام دادید .
نتیجه این تاپیک هم اعلام نکردید !
خاموش شدن ناگهانی سیستم PC
|
|
devilcracksman (22-09-16)
کاربر شهرسختافزار
من حالتی که جفتشونه و به صورت پیشفرض هست رو گذاشتم و این که بر روی usb 2 امتحان کردم نشد usb ۳ امتحان کردم نشد ببینید اگربوت رو هم روی سی دی درایو قرار بدم بدون این که سی دی قرار بدم ویندوز بوت شده و بالا میاد در کل روی هر کدوم کلیک کنم باز ویندوز بوت میشه و بالا میاد انگار گزینه هاش نمایشی شدن
بایوس روی uefi هست یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بله بر روی uefi هست
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks