با سلام
در ویندوز7 چه طوری میشه اتوماتیک اپدیت windows defender را غیر فعال کرد؟؟
اخه اینقدر سرعت اینترنت را میاره پایین که اعصابم خورد شده.
ممنون
با سلام
در ویندوز7 چه طوری میشه اتوماتیک اپدیت windows defender را غیر فعال کرد؟؟
اخه اینقدر سرعت اینترنت را میاره پایین که اعصابم خورد شده.
ممنون
|
|
درست همانجوری که توی ویستا اینکار را میکردی.از طریق Option .
اما اگر میخواهی ریشه اونرا از بیخ بخشکانی.
Control Panel > Administrative Tools > Services
اونوقت میگری Windows Defender را پیدا میکنی رویش دابل کلیک میکنی اونجا هم سرویس را Stop میکنی هم وضعیت اجرایش را بصورت disable در میاری
کاربر شهرسختافزار
سلام :
یک راه دیگر هم داره :
RUN>msconfig>Services
عکس کاملا گویا است ، شما تیک هر سرویسی که نمی خواهیی می تونی برداری تا دیگه اجرا نشه !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (22-01-10)
کاربر شهرسختافزار
win7 manager هم ميتوني استفاده كني
خوب منم یه راهنمایی در رابطه با 7 نیاز داشتم
من با درایو c (ویندوز ) مشکل دارم حجمش الکی کمو زیاد میشه یعنی با نصب یه برنامه کوچیک الکی 1 گیگاباین پر میشه در صورتی که درایو 1 گیابایت پر نشده فقط الکی نشون میده که حجمش زیاد شده
همینطور با نصب و پاک کردن برنامه های مختلف 1 گیگ و 2 گیگ زیادو زیاد تر میشه
سیستم هیچگونه ویروسی نداره !!
مشکل سخت افزاری هم نداره
فکر میکنم با یه تنظیمات ساده در ریجیستری یا ویندوز درست بشه که متاسفانه من بلد نیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا مرا راهنمایی کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر سابق انجمن
System Protection (system Resore) رو غیر فعال کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HoSsEiN.iR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HoSsEiN.iR (22-01-10), MicroSystem (22-01-10), N@VID (22-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام :
حتما فرمایش جناب Ardalan رو انجام بده ...
اگه مثل من فایل ها رو بدون فرستادن تو سطل آشغال پاک می کنید ، حجم سطل آشغال رو هم کم کنید
کافی است بر روی سطل آشغال کلیک راست کنید و به منوی Properties بروید سپس با انتخاب هر درایو ،
حجم Maximum size را به حداقل ممکن برسانید ... من همیشه تنظیم می کنم روی 2 گیگابایت = 2048 مگابایت
HoSsEiN.iR (22-01-10), MicroSystem (22-01-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من win 7 ultimate x86 رو نصب کردم وکاملا activeش کردم حالا بعد از چند روز در پنجره win updateاین اروری که در عکس زیر براتون گذاشتم میاد(هنگام update کردن)و تاریخ اخرین اپدیتم زمان نصب ویندوز بوده با تشکر از شما لطف کنید راهنماییم کنید باید چیکار کنم اخه نمیخوام حدی امکان ویندوز عوض کنم ممنون میشم
در درجه اول نگاه به تاریخ سیستم کنید و دقیق تنظیمش کنید
بعدشم بگید با چه کرکی اکتیو کردید
کاربر شهرسختافزار
سلام!
ببخشید عکستون خیلی کوچیک هست!
محبت کنید کد Error رو بزارید تا ببینیم چه میشه کرد....
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks