عکستون درست اپلود نشده . در اپلود سنتر شهر سختافزار اپلود کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام ب دوستان عزیز..من هر وقت ویندوز 8 یا 10 رو نصب میکنم..وقتی وارد ویندوز میشم ب طور مثال فیلم میبینم یا نرم افزار نصب میکنم..ی صفحه ابی میاد و سیتم ریستارت میشه مشکل از کجاست..اینم تصویرشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
عکس واضح تر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
عکستون درست اپلود نشده . در اپلود سنتر شهر سختافزار اپلود کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (11-09-15), nima_hl (11-09-15)
سلام . دوست عزیز شما اطمینان دارید که سیستم شما جوابگوی سیستم عاملی که نصب کردید هست !؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بین ۳۲ و ۶۴ کدوم رو نصب کردید !؟
ریستارت شدن سیستم نمیتونه بخاطر خرابی ویندوز باشه .
احتمالا سیستم شما نمیتونه اون سیستم عامل و ساپورت کنه
javaheri69 (14-09-15)
با سلام کارت dvb من سه تا داریور برای ویندوز xp.7.8حالا اگه بخوام ویندوز 10 نصب کنم باید کدوم درایور نصب کنم و کلا ویندوز پیشنهادی و کدوم نسخه رو بگید با تشکر
تاپیک ایجاد کنید . سوالتون رو در تاپیک کاربران دیگه مطرح نکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام سیستم من 32 بیتی هست..
- - - Updated - - -
سلام سیستم من 32 بیتی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط capitan.kamran برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
دوست من میشه لطف کنی و مشخصات سیستمتو بدی . سی پی یو . رم . مادربرد . گراف !؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم که ۳۲ و ۶۴ نمیشه سیستم عامله که با این دو رنج کار میکنه .
احتمالا سیستم شما نمیتونه ویندوز ۸ ب بالا رو جواب بده بخاطر همین روش فشار میاد و ریستارت میشه . البته اینم بگو که قبلا با سیستم عامل ۷ یا اکس پی این مشکل و ک نداشتی !؟
با ویندوز 7 و ایکس پی خیلی خوب کار میکنه..ویندوز 10 رو که نصب میکنم بعد میخام برم کسپر اسکای رو نصب کنم وسط راه همون صفحه ابی میاد و سیستم ریستارت میشه..نا گفته نمونه تو ویندوز 8 قبلا هم ریستارت میشد که اون موقع باز نود 32 داشتم..پس ربطی به نظرم به کسپر اسکای نداشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط capitan.kamran برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستمت برای ویندوز ۸ به بالا جوابگو نیست . مخصوصا وقتی انتی ویروس نصب میکنی اونم کسپر با اون حجم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر من اینه که یا سیستمتو ارتقا بدی یا با ۷ کار کنی
دوست عزیز کدوم قسمت سیتم ارتقا بدم..سیستمم به نظرم خوبه- - - Updated - - -برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط capitan.kamran برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم مشخصات سیستم من..تو این قسمت برو عکس هاش فرستادم انجمن: پردازنده و مادربرد>>رفع مشکلات>>مشکل صفحه ابی ویندوز 8 و 10برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط capitan.kamran برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks