چه ویندوزی میخواهید نصب کنی ؟ SATA MODE در بایوس تو چه حالتی هست .
سلام نمیدونم جای درستی تاپیک زدم یا نه ولی یه مشکلی برام پیش اومده هرکاری میکنم نمیتونم ستاپ نصب ویندوز رو بالا بیارم از طریق بوت وقتی هم بالا میاد هارد ssd رو نمیخونه پارتیشن بندی اما توی بایوس سیستم هارد رو شناسایی کرده
بعضی مواقع هم بعد از لودینگ ویندوز روی لودینگ گیر میکنه یا یه صفحه سیاه میاد . ثابت میمونه همینجو..حالا میخواستم ببینم مشکل از چیه؟برنامه ای نیست که باهاش از طریق بوت ssd رو چک کنه ببینه بد سکتور داره یا نه؟ویندوز رو هم از طریق فلش میخوام نصب کنم
مدل مادربود asus z170 pro gaming هستش و ssd هم oz 120 گیگ هستش.
|
ویندوز 10 نسخه 64 بیت دانلود کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی ahci
- - - Updated - - -
در ضمن الان هارد ssd فرمت شدس و روی سیستمم هیچ ویندوزی نصب نیست
بله و حجمشم زده همش 2 مگه !!! وقتی هم هارد رو شناسایی کرده بایوس سیستم اصلا ستاپ نصب ویندوز بالا نمیاد بعد لودینگ نصب ویندوز یه صفحه سیاه میاد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
بله و حجمشم زده همش 2 مگه !!! وقتی هم هارد رو شناسایی کرده بایوس سیستم اصلا ستاپ نصب ویندوز بالا نمیاد بعد لودینگ نصب ویندوز یه صفحه سیاه میاد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سری هم همه چی رو درست شناسایی کرد و زدم برای نصب ویندوز تا 30 درصد هم رفت اما وسط نصب ویندوز یه ارور داد که بعد ریست کردم خواستم دوباره ویندوزو نصب کنم دیگه ستاپ نصب ویندوز بالا نیومد
اگر اینطوری هست SSD را روی سیستم دیگه تست کنید . احتمالا مشکل داره . در ضمن جای SSD و کابل ساتاشو را روی برد عوض کنید دوباره تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhd73 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
یعنی کابل ssd رو به یه جای دیگه مادربورد وصل کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کابل ساتا را تعویض و روی یک ساتا پورت دیگه تست کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhd73 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید میشه توی خصوصی ایدی تلگرامو بدم بهتون از داخل کیس عکس بگیرم براتون بهم بگید کجا وصلش کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks